Terina de mistreţ - Produs aniversar Scandia Sibiu

Cu ocazia aniversării a 90 de ani de excelenţă, Scandia Sibiu, pionierul în categoria conservelor, răsfaţă românii cu două produse unice pentru piaţa românească: Terina de cerb şi Terina de mistreţ.
Cu ocazia aniversării a 90 de ani de excelenţă, Scandia Sibiu, pionierul în categoria conservelor, răsfaţă românii cu două produse unice pentru piaţa românească: Terina de cerb şi Terina de mistreţ. Produsele ediţie limitată conţin carne de vânat nobil şi oferă  consumatorilor o experienţă culinară specială, în spiritul Scandia Sibiu. Cele două reţete sunt inspirate din preparatele bucătăriei cu dichis. Atât Terina de cerb, cât şi Terina de mistreţ conţin numai ingrediente naturale, fără aditivi, conservanţi sau coloranţi.
Preparate cu pasiune, grijă pentru consumator şi atenţie deosebită pentru lucrul bine făcut, terinele îi aşteaptă pe români la raftul de conserve în aceasta perioadă.

Scandia Sibiu, brandul care a pastrat vie tradiţia culinară românească, împlineşte venerabila vârstă de 90 de ani. Scandia Sibiu sărbătoreşte anul acesta 9 decenii de tradiţie, inovaţie şi calitate alături de consumatori, pe care îi cinsteşte cu surprize dichisite: Ambalaje aniversare, ediţii limitate şi poveşti din lumea conacului, locul de geneză al reţetelor Scandia Sibiu, reţete inspirate din arta culinară a vremurilor de demult.  Unul dintre cele mai longevive branduri româneşti, Scandia Sibiu s-a remarcat încă de la înfiinţare datorită tehnologiilor performante folosite, produselor de cea mai bună calitate şi bunei desfaceri a acestora.
Pilonii care au consacrat fabrica lui Josef Theil în 1922 sunt respectaţi cu sfinţenie şi în prezent. Aşadar reţetele unice, savoarea gustului, ingredientele de cea mai bună calitate, la care se adaugă ambalajul elegant şi portofoliul variat de produse, sunt atribute care se regăsesc şi astăzi în ADN-ul brandului Scandia Sibiu. Preţ recomandat: 5,5 RON.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • constantin pe 15 Sep 2012, 00:27
    calitate , inainte de toate

    va multumesc , dle laurentiu dobre . educatia si cunoasterea dvs sunt exemple demne de urmat pt multi romani , doar sa-si doreasca acest lucru. Doamne ajuta si lumineaza-ne ! LET BE LIGHT !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod