3rei Sud Est, haine de 300 de milioane lei la Romanian Music Awards

Trupa 3rei Sud Est a avut o revenire spectaculoasă în show-biz-ul românesc, odată cu decernarea Romanian Music Awards, de la Craiova.
Trupa 3rei Sud Est a avut o revenire spectaculoasă în show-biz-ul românesc, odată cu decernarea Romanian Music Awards, de la Craiova.
 
Laurențiu Duță, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu au atras atenția tuturor, prin ținutele purtate pe covorul roșu, gândite special pentru acest eveniment de către stilistul Răzvan Sanda. Ei au fost considerați trei dintre cei mai bine imbrăcați bărbați, de la această gală și au primit complimente, chiar din partea exigentului designer Cătălin Botezatu.

Fiecare membru al trupei 3rei Sud Est a purtat o ținută potrivită personalității sale, care a îmbinat piese elegante și sofisticate cu item-uri și accesorii casual.

Astfel, Laurențiu Duță a avut un look de inspirație college, cu papion și sneakers în picioare, care și-a propus să scoată în evidență spiritul său „forever young”.


Mihai Budeanu a fost un „dandy modern” cu ochelari de soare fumurii, eșarfă din mătase naturală, smoking negru și jeanși, în timp ce Viorel Sipoș a devenit  un „gentleman extravagant” cu sacou cadrilat, cu revere din mătase și cămașă cu jabou.
Deși cele trei ținute ale membrilor 3rei Sud Est au avut un aspect total diferit,elementele comune au păstrat unitatea vestimentară a trupei.
 
”Revenirea 3rei Sud Est pentru o seară, pe scena premiilor Romanian Music Awards, de la Craiova a însemnat pentru noi o provocare.
Ne-am dorit, din tot sufletul, ca această apariție să fie o reușită, din toate punctele de vedere. Când a venit vorba de ținutele pe care trebuia să le purtăm pe covorul roșu și pe scenă, am apelat la prietenul nostru, stilistul Răzvan Sanda, care a avut grijă să arătăm <<ca scoși din cutie>>. Am primit felicitări, de la foarte multă lume încântată de aspectul nostru. Răzvan Sanda este un perfecționist, un profesionist și fără doar și poate cel mai bun stilist pe care l-a avut trupa 3rei Sud Est”
, a declarat compozitorul Laurențiu Duță.

Spre deosebire de colegii săi, acesta a îmbrăcat ținute diferite pentru cele apariții pe scenă: interpretarea “Shining heart” - piesa anului, primirea “Premiului pentru Întreaga Carieră”  și recitalul cu colegii săi.
Hainele au avut o valoare, de aproape 300 de milioane de lei și  au fost achiziționate din magazinele Trends by Adina Buzatu.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod