Telemeaua PRESIDENT - ambalaj nou pentru cele trei sortimente de brânză telemea

PRÉSIDENT ajunge la finalul procesului de rebranding al brânzei telemea LaDORNA odată cu lansarea în noul ambalaj a gamei care include trei sortimente – brânză telemea de vacă, de oaie și de capră. Prin lărgirea familiei PRÉSIDENT cu cele trei sortimente de brânză telemea, produse integral din lapte provenit din fermele românești, Lactalis își consolidează portofoliul și imaginea de lider internațional în brânzeturi și lactate.

PRÉSIDENT este marca globală, internațională, expertul desăvârșit în categoria brânzeturilor, care a inclus în portofoliul său cele mai bune și autentice brânzeturi din întreaga lume.

Astfel, ca urmare a acestui proces, PRÉSIDENT poate oferi consumatorilor un produs modern, ce îmbină tradiția brânzei telemea autentic românească cu experiența globală a unuia dintre cele mai puternice branduri de brânză în lume.

Campania “Merci LaDORNA, Salut PRÉSIDENT!” se adresează celor care știu ce își doresc, caută cele mai bune produse și servicii pentru ei și familiile lor, se bucură de viață și, mai ales, sunt deschiși către nou. Rețetele celor trei sortimente au fost îmbunătățite în urma unui studiu la consumator care s-a derulat înainte de preluarea de către PRÉSIDENT, totul pentru a răspunde mai bine așteptărilor acestora.

În cadrul campaniei, aceștia vor descoperi cu plăcere noi combinații surprinzătoare precum: *gustări din telemea cu fructe uscate, migdale și crackers, *crostini cu telemea, piersici sau căpșuni și busuioc, *frigărui cu telemea, castraveți și măsline, *salată cu telemea, rucola, mure și ananas, *tartine cu telemea, pară și prosciutto, *frigărui cu telemea și fructe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod