Tefal UltraBlend+, rezoluția unui început de an echilibrat

Oricât de mult îți dorești să îți intri în ritm, ceva parcă îți suprimă energia! Este timpul să apelezi la noua rezoluție a acestui an, 3D! Determinare, Diversitate, Detox -  cele trei superlative care aduc în prim plan UltraBlend+ de la Tefal, pentru un boost de vitamine, antioxidanți și minerale.

După mesele bogate de sărbători, simți că organismul tău va apăsa în curând butonul S.O.S? Fii cu un pas înainte și începe chiar de azi programul de detoxifiere cu ajutorul Tefal UltraBlend+.

Cu un motor puternic de 1500 W, 45.000 de rotații pe minut şi tehnologia Tripl'Ax Pro®,  obţii rezultate perfecte de blenduire, cu până la de 15 ori mai fine comparativ cu un blender obișnuit Tefal.

Alimente alcaline sau bogate în fibre? Contrabalansează aportul lor de beneficii și creează-ți propria dietă cu ajutorul celor 5 programe presetate de reţete de care dispune Tefal UltraBlend+ – smoothie, sorbet, mărunţire alune/nuci, supă, zdrobire gheaţă. Un mic dejun pe bază de migdale sau orez? Adaugă-le în blender-ul de la Tefal, selectează programul dedicat şi ingredientele se vor transforma instant în cea mai fină făină, bogată în nutrienți și proteine, ce nu conține gluten.

Good to know! Dacă vrei să respecți ceasul biologic al organismului, consumă seara legume.

Supe creme, green juice-uri, piureuri, pregătite în recipientul ultrarezistent din tritan, fără BPA, ce nu reține mirosuri. Vei redobândi echilibrul nutrițional de care ai nevoie pentru a pune la cale cele mai ambițioase planuri anul acesta. Iți mai rămâne doar să apeși ecranul digital intuitiv și să dezlănțui adevărata putere a fructelor și legumelor!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod