Bogdan Socol, comentator sportiv experimentat, se alatura lui Cosmin Cernat la „Exatlon”

Bogdan Socol, unul dintre cei mai buni comentatori sportivi din Romania, se alatura competitiei „Exatlon”, urmand sa alterneze prezentarile si comentariile traseelor cu Cosmin Cernat. Socol si-a inceput cariera sportiva la redactia de sport a TVR, in 2000, apoi si-a continuat activitatea profesionala la Realitatea TV, TV Sport, National TV si GSP TV. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, in calitate de comentator sportiv si realizator al emisiunii Fotbal European.

In 2012, Bogdan Socol a fost desemnat Cel mai bun comentator sportiv al anului 2012, titlul i-a fost acordat in urma unui sondaj national realizat de exclusivnews.ro.
Experienta castigata in 15 ani de presa sportiva si pasiunea pentru acest domeniu s-au cristalizat si in elaborarea cartilor de succes  „100 de fotalisti legendari” si  „Jurnalul unui iubitor de fotbal”.

E recunoscut in breasla comentatorilor sportivi si in randul telespectatorilor ca unul dintre cei mai entuziasti, strigatul lui inconfundabil, atunci cand o echipa inscrie puncte sau goluri, i-a atras mereu simpatia iubitorilor de sport si a devenit o marca personala. In aceasta seara, Bogdan Socol va comenta meciul fotbal dintre echipa Razboinilor si cea a Faimosilor.
Nu pierdeti cel mai intens reality, „Exatlon”, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod