Teatrul Excelsior îl aduce pe Moș Crăciun în Parcul Bazilescu

Teatrul Excelsior, cu sprijinul Primăriei Municipiului București, organizează în perioada 14 - 22 decembrie 2016 a doua ediție a festivalului Moș Crăciun vine la Excelsior. Evenimentele vor avea loc în Parcul Bazilescu din sectorul 1 al capitalei, în intervalul orar 17.00 - 21.30.

Conceput ca un festival de obiceiuri și datini, evenimentul aduce în prim-plan spectacole de teatru, recitaluri susţinute de artişti consacraţi precum Narcisa Suciu, Irina Loghin sau Fuego, concerte de colinde și datini reînviate de ansambluri folclorice precum Ansamblul Busuiocul,  Ansamblul Folcloric Doina, Grupul Teleormanul împreună cu Florin Vasilică.


Atelierele creative de joacă pentru cei mici, coordonate de actori şi animatori, concursurile şi întrecerile răsplătite cu daruri sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru publicul bucureștean, în pragul sărbătorilor de iarnă.  Mai multe detalii şi noutăţi despre spectacolele Teatrului  Excelsior, precum și programul complet al festivalului Moș Crăciun vine la Excelsior, pe site-ul teatrul-excelsior.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod