Tango, Rumba si Salsa, cele mai iubite stiluri de dans

Studioul de dans Arthur Murray din Bucuresti, franciza a celei mai mari retele de scoli de dans din lume, a implinit in aprilie 2 ani de la deschiderea oficiala in Romania. In primii 2 ani de prezenta in Bucuresti, cele mai iubite stiluri de dans de societate de catre adultii amatori care isi doresc sa urmeze cursuri de dans au fost Tango, Rumba si Salsa.

Vals, Cha-Cha si Rock-n-roll sunt dansurile care urmeaza in topul preferintelor celor peste 1000 persoane care au participat la lectii de dans in studioul situat in zona Herastrau din Capitala, de la deschidere si pana in prezent.

Eliminarea stresului, tonifierea si dorinta de a petrece timp intr-o activitate fizica placuta si relaxanta sunt cele mai intalnite motivatii care ii fac pe adultii din Bucuresti sa paseasca pe ringul de dans al scolii Arthur Murray.

In cei 2 ani de la deschiderea scolii de dans din Bucuresti, au fost organizate peste 200 de petreceri si evenimente cu dans, pentru socializare intre studenti si buna dispozitie. Petrecerile tematice si evenimentele frecvente cu dans pentru amatori sunt ocazii ideale pentru a intalni persoane noi.

Socializarea si petrecerea timpului liber intr-o maniera distractiva, dar care sa implice miscare, sunt beneficiile cele mai cautate si la nivel mondial in cadrul retelei de peste 280 de scoli de dans.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod