Surprize dulci de la Boromir!

Mesele în familie de Crăciun și de Revelion nu sunt complete fără un desert delicios. Anul acesta, Boromir a pregătit pentru tine mai multe noutăți care vor fi cu siguranță pe placul familiei și al prietenilor.

Dacă vrei să faci celor dragi o surpriză dulce de Sărbători, acum ai ocazia perfectă cu cei mai buni si apreciați cozonaci Boromir din colectia Vintage, ce combină cele mai fine ingrediente cu arta de a prezenta un cadou într-un mod unic și rafinat: bunătate de neegalat la interior și eleganța clasică la exterior.
 
Din selecția de cozonaci – cadou vintage mai fac parte:  „Cozonacul de Acasă” vine de Sărbători într-o variantă specială la 250gr, cu numele de ”Cozonăcelul de Acasă” și este alegerea ideală pentru un cadou adorat de copii.
”Fabrica de Amandine Boromir” te rasfață din această iarnă cu un delicios ”Tort de Ciocolată” cu muuultă, multă ciocolată dar și cu încântarea suavă a laptelui din ”Tortul Cremă de Lapte”.

Tot de la ”Fabrica de Amandine Boromir” mai găsim savuroasele prăjiturelele pregatite cu dragoste din cele mai bune ingrediente: Amandină, Albă ca Zăpada, Tortul Mokacino, Tortul cu nuci, Tiramisu.

BOROMIR este o companie 100% românească recunoscută pentru produsele sale de patiserie: cozonac, panettone și croissant.
Fondată în 1994, compania este deja un lider de piață, iar numele său semnifică pentru consumator calitatea și bucuria gustului desăvârșit.

Secretul succesului constă în pasiunea pentru calitate și abilitatea de a îmbina rețetele artizanale, tradiționale cu tehnologia modernă. De-a lungul procesului de fabricație, fiecare produs este controlat în toate etapele pentru a corespunde înaltelor standarde certificate: de la alegerea materiilor prime de top, la procesul de coacere și până ce ajunge pe rafturile magazinelor.

Misiunea Boromir este de a împărți tuturor momente de bucurie în fiecare zi prin experiența autentică a gustului, cultivând tradiția, valorile familiale și pe cele umanitare, aducând spiritul de sărbătoare pe masa din fiecare zi.


Compania este într-o perpetuă căutare a excelenței pentru satisfacerea așteptărilor consumatorului, prin inovație și profesionalism. Astfel, în portofoliul său se află astăzi un număr impresionant de produse cu branduri deja recunoscute, cuprinzând produse de morărit (făină, mălai etc), panificație (covrigi, crochete și multe altele), patiserie și cofetărie (prăjituri și torturi sub denumirea "Fabrica de Amandine").
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod