Udo, buldogul englez a lui Hrubaru, vedeta la Cronica

Catelul in varsta de un an a interpretat la Cronica Carcotasilor rolul lui Vasile Blaga si, drept rasplata, a primit o promisiune ferma ca va mai fi invitat si in alte emisiuni.
Luni, 7 decembrie, Carcotasii au dezbatut, cu haz, „legea Anti-fumat” care a starnit numeroase controverse si emotii puternice printre fumatorii din Romania. Într-o sceneta plina de umor, Carcotasii si-au imaginat cum dezbat politicienii, unii dintre ei fumatori inraiti, legea privind interzicerea fumatului in locurile publice (video aici).

Alaturi de actorii traditionali ai Cronicutei, in sceneta difuzata in seara de luni a aparut si cea mai noua vedeta a emisiunii: Udo, buldogul englez in varsta de un an, a lui Hrubaru.
Udo a interpretat magistral rolul lui Vasile Blaga si astfel si-a castigat un loc de cinste in echipa Cronicutei.

Rockerul Hrubaru a anuntat plin de mandrie pe retelele de socializare reusita participarea lui Udo la Cronica si a spus ca lui Udo „i se prefigureaza o cariera promitatoare”.

Și in emisiunea din aceasta seara, de la ora 20.15, de la Prima TV, Ioana Petric si stapanul lui Udo v-au pregatit numeroase surprize, printre care o noua intalnire cu Nasicul si o colectie proaspata de balbe despre prima ninsoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod