Sugestii de amenajare a mesei de Paște de la kika

Sărbătorile de Paște reprezintă ocazia cea mai bună pentru a fi mai aproape de familie și de prieteni, iar masa trebuie să reprezinte ocazia de a-i aduce împreună pe toți cei dragi.
Primăvara este anotimpul culorilor, folosiți-le cu prisosință în amenajarea mesei de Paște, care trebuie să fie colorată, iar preparatele apetisante.  Florile, iarba, ouăle încondeiate nu vor lipsi din această amenajare.

Detaliile vor face diferența, puneți accent pe acestea, fie că vă plac decorurile mai moderne sau cele tradiționale.   

Alegeți o față de masă simplă, în culori pale, cum ar fi violet, verde sau galben. Sau, puteți opta pentru alb cu imprimeuri florale, este potrivit pentru orice tip de decorațiuni, iar deaspura amplasați un șervețel țesut, din bumbac, în tonuri de portocaliu.
Este foarte potrivită vesela de asemenea înflorată, în culori joviale, cu multă personalitate. Îndrăzniți să îmbinați culori puternice, complementare. Verdele crud se potrivește foarte bine cu rozul pastelat.

În mijlocul mesei așezați un bol cu flori proaspete, liliac sau poate lalele roșii. Decorați spațiul cu obiecte specifice primăverii și Paștelui, cum ar fi mici păsări colorate, ouă din sticlă pictate, iepurași din diverse materiale.   

Folosiți lumânări înalte sau groase în suporturi pentru o atmosferă de sărbătoare, iar la baza lor presărați câteva petale de flori sau iarbă.
Aveți grijă totuși să nu încărcați prea mult masa, trebuie să păstrați loc și pentru preparate.  

Aranjați pe masă șervețele în culori vii, uni, din diverse țesături și prindeți-le în inele din metal simple sau decorate cu fluturi ori flori sau iepurași din porțelan.

În tot acest decor, ouăle sunt în centrul atenției, deci este important modul în care sunt aranjate. Le puteți amplasa într-un coșuleț din ratan sau pe un platou cu picior. Astfel, vor ieși în evidență și vor atrage privirile tuturor.
Indiferent de vasul pe care l-ați ales, decorați-l cu fire de iarbă.

Redați într-un mod plăcut atmosfera specifică sărbătorilor pascale și bucurați-vă de liniștea acestor zile. Un Paște Fericit!

Ca sa fiti la curent cu trendurile de design kika va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod