SUBWAY® continuă expansiunea prin deschiderea unui nou restaurant în Brașov

Rețeaua SUBWAY® își continuă expansiunea în România într-un ritm alert. La doar trei luni de la începutul anului, SUBWAY® a deschis un nou restaurant în Brașov. Noua locație are o poziționare strategică, consolidând rețeaua pe piața din Transilvania.

Restaurantul este situat în zona de food court a centrului comercial Coresi Shopping Resort din Brașov. Proprietarul francizei este un antreprenor în vârstă de doar 23 de ani, ce a studiat în Marea Britanie, perioadă în care a descoperit modelul de business SUBWAY®.
Restaurantul SUBWAY® are o echipă formată din 15 angajați și are un potențial mare de creștere printre cei 276.914 locuitori ai Brașovului.

Acest restaurant este al 24-lea din rețeaua SUBWAY® în România, iar Brașovul este al 3-lea oraș adăugat pe harta SUBWAY® în 2015.

Anul acesta SUBWAY® sărbătorește 50 de ani de existență la nivel mondial. Lanțul de restaurante SUBWAY® și-a extins activitatea dincolo de granițe în 1984, când a deschis primul restaurant înafara Americii de Nord, în Bahrain – o mică insulă din Orientul Mijlociu.
Astăzi, există peste 15.000 restaurante SUBWAY® înafara Statelor Unite și peste 43.579 restaurante la nivel global.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod