Styling de top pentru domni

Cochetaria unui barbat nu se compara cu cea a unei femei. La fel eleganta si spiritul sau de ingrijire si conservare. Barbatii sunt eleganti si spectaculosi. Sunt inovatori si mereu suprinzatori. Iar acest statut al lor are nevoie de ghidare si de asistenta. De piese statement si de produse de styling special create ca sa ii puna in valoare. Un exemplu concret? Gama SP Men Styling. O linie de produse care provoaca barbatul caruia ii place exclusivitatea, coafurile masculine si produsele care-i permit sa experimenteze.

SP Men contine o linie complexa de produse. Sampoane, elixire si tonice. Toate au formule inovatoare ce redau aspectul sanatos al parului, insa trateaza totodata si problemele scalpului. Variatia e prezenta la fiecare pas. Ai la indemana Textured Style pentru efect mat sau Precise Shine Wax pentru un plus de stralucire.

Gradual Tone este un nuantator exceptional pentru consolidarea precisă a culorii naturale. Preferi genul elegant si enigmatic? Atunci ai nevoie de control cu Everyday Hold. Iti plac formele precise? Opteza pentru Defined Structure.

Coafuri versatile. Cu SP Men de la System Professionals – pentru un styling masculin perfect si unic.
Produse disponibile in saloanele profesionale partenere SP. SP Men Textured Style – 56 de lei, SP MEN Defined Structure – 56 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod