Starbucks® deschide a doua cafenea în Constanța

A doua cafenea Starbucks din Constanța s-a deschiz azi, 9 august, în City Park Mall, în parteneriat cu AmRest. Iubitorii de cafea din oraș au șansa de a se bucura de băuturile espresso delicioase marca Starbucks, realizate manual, într-o nouă cafenea frumoasă și primitoare.

Noua cafenea din City Park Mall își va întâmpina primii clienți marți, 9 august, începând cu ora 08:00 dimineața.  Evenimentul de deschidere va fi marcat prin tăierea panglicii de către directorul regional AmRest, Mateusz Sielecki, care a declarat : „Suntem încântați să aducem o altă cafenea Starbucks la Constanța.

Sperăm ca toți clienții locali să adore experiența unică și serviciile extraodinare oferite de Starbucks și să împartă cu noi pasiunea pentru cafeaua de cea mai bună calitate”.

Cafeneaua Starbucks din City Park Mall a fost proiectată pentru a reflecta comunitatea pe care o va deservi și pentru a celebra istoria Starbucks prin caracteristici principale de design ale frumoaselor lucrări de artă din lemn ce onorează istoria și agricultura cafelei. In fața barului de cafea este un spațiu format din două zone pentru comunitate, pentru a încuraja mai mult comunicarea dintre clienți și partenerii din cafenea (angajații).

Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în centrul de retail din București - Plaza România .

În prezent, există 21 de magazine Starbucks în țară: 13 în București, unul în Cluj - Napoca, două în Timișoara, două în Constanța, unul în Brașov și două în Iași. Brand-ul este operat de AmRest în baza unui contract de licență cu Starbucks începând din luna iunie 2015, când AmRest a achiziționat anteriorul operator Starbucks din România.

Starbucks este un brand foarte popular în România, un loc de întâlnire preferat pentru iubitorii de cafea. Vom continua să construim în țară mai multe cafenele frumoase pentru a aduce experiența Starbucks cât mai aproape de toți clienți”, a adăugat Mateusz Sielecki.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod