Primul concurs de mâncat picant din România: Arde Iute la Kunnai

Restaurantul thailandez Kunnai împreună cu site-ul de cultură culinară chilipepper.ro și-au unit forțele pentru a organiza primul concurs de mâncat iute din România, Arde Iute la Kunnai, ce va avea loc pe 29 august 2016, începând cu ora 17:00, pe terasa restaurantului din str. Copilului 6-12, București.

Înscrierile au început deja pe pagina de facebook a concursului. Cei interesați să participe la concursul de mâncat picant trebuie să înscrie pe pagină un scurt video cu ei mâncând ardei iuți și adresa de mail pentru a fi contactați de organizatori.
Dintre cei înscriși, pe baza filmulețelor vor fi aleși 10 finaliști care vor participa la concursul de la Kunnai.

Concursul se va desfășura în trei etape: antreu, supă și thai curry. Fiecare participant va trebui să termine felul de mâncare în timpul stabilit pentru a trece în etapa următoare. Pentru fiecare etapă, participanții vor avea la dispoziție câte un pahar de apă Acqua Panna, de la sponsorul competiției. Mâncarea va fi gătită de chef Anne Ampawan, proprietarul restaurantului Kunnai și mare amatoare de mâncare picantă, care va și mânca preparatele cot la cot cu concurenții.


Cel sau cei care vor ajunge să termine toate cele trei feluri iuți vor beneficia de premiul cel mare: o zi cu Anne, ceea ce înseamnă că vor petrece ziua cu simpatica thailandeză la cumpărături de ingrediente, vor învăța să gătească preparatele de la Kunnai și la finalul zilei vor lua masa cu cineva drag la restaurant. Toți participanții, însă, vor beneficia de premii pentru curajul lor de a se înscrie la primul concurs de mâncat picant din România. Pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime, la concurs va fi prezent și un medic, ce va avea grija de sănătatea participanților.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod