Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5

Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5 a fost desemnat câștigător la categoria ”European Home Theater Solution 2015-2016” de către EISA (European Imaging and Sound Association). Fidelio B5, cel mai avansat și versatil SoundBar de la Philips, este soluția perfectă pentru cei care își doresc un sistem elegant și o experiență de cinema autentică în propria casă. Cu un aspect minimalist și unic, acesta permite detașarea celor două speakere laterale, care se transformă în boxe wireless independente, totul pentru o experiență surround completă.

Folosit în configurația standard, Fidelio B5 oferă un sunet excelent atât la vizionarea unor emisiuni TV, cât și atunci când vă uitați la filme.
Iar atunci când doriți o experiență completă de cinema cu sunet surround, detașați boxele laterale și plasati-le în spatele vostru. Datorită algoritmului de calibrare avansat, nu trebuie să vă faceți griji pentru poziționarea boxelor detașabile. După ce le-ați plasat în locul dorit, executați algoritmul de calibrare al sistemului pentru a vă asigura că beneficiați de un sunet surround perfect echilibrat.

Soundbar-ul este dotat cu speakere performante de 3 inchi și tweetere premium, în stare să redea un sunet echilibrat și dinamic, iar experiența surround captivantă este completată de tehnologiile Dolby Digital și Dolby Pro Logic II.
Fiind dotat cu tehnologie de transmisie wireless proprietară, nu există riscul de interferare între boxele detașabile și alte echipamente de rețea, indiferent de locul în care au fost plasate în cameră. Pe lângă sunetul excepțional, Philips Fidelio B5 are, de asemenea, un design aparte, minimalist, cu finisaje din aluminiu. Chiar și pânza care acoperă difuzoarele este tratată cu un strat special care asigură rezistența la praf și la orice scurgeri accidentale de lichide, fără să afecteze, bineînțeles, trecerea undelor sonore.

Unitatea principală și cele două boxe detașabile pot fi folosite ca boxe Bluetooth independente.
Le puteți plasa oriunde în casă sau în afara acesteia. Vă asigură până la 5 ore de audiții muzicale și până la 10 ore de vizionare de film cu o singură încărcare completă, astfel încât vă puteți relaxa fără griji. Unitatea principală este dotată cu Bluetooth aptX® și AAC care oferă o înaltă fidelitate streaming-ului wireless și NFC pentru conectare rapidă cu dispozitive portabile.  Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5 este disponibil în Europa, inclusiv în România, la prețul 3699 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod