Sistemul modular STREETY

Sistemul modular STREETY conţine: Cărucior sport Streety, Landou Streety, Coşuleţ auto Streety si Geantă Flexi.
Sistemul modular STREETY conţine: Cărucior sport Streety, Landou Streety, Coşuleţ auto Streety si Geantă Flexi.

Carucior sport STREETY ( 0 la aproximativ 3 ani şi jumătate): Supercompact la pliere, sistem de pliere şi depliere cu o singură mână (în 3 pasi); Hamac reversibil - se poziţionează cu faţa sau cu spatele către direcţia de deplasare; Compact şi uşor de manevrat datorită mânerului de transport; Spătar reglabil în 3 poziţii; Se pliază tip umbrelă; Roţile din faţă sunt pivotante, se rotesc la 360° şi se pot bloca;  Roţile din spate sunt prevăzute cu frână centralizată;  Accesorii incluse: capotină de soare, husă de ploaie, coş de cumpărături; Accesorii opţionale: geantă de transport Flexi, umbreluţă de soare, învelitoare de picioare, cocon pentru bebeluşi.
Greutate cărucior sport: 9 kg

Landou Streety (0-6 luni): Spaţios, compact şi foarte uşor; Uşor de transportat datorită mânerului ergonomic; Se prinde cu uşurinţă de şasiul Streety datorită sistemului Modulo Clip;  landoul se ancorează în centura de siguranţă a autovehiculului, având Kit-ul de siguranţă inclus. Greutate landou: 3.6 kg.  

Cos auto Streety (0-12 luni): Foarte uşor doar 2.8 kg, cu şezut ergonomic foarte moale, Ofera maximă siguranţă bebeluşului datorită protecţiei laterale, Se prinde cu uşurinţă de şasiele cărucioarelor Bebe Confort datorită sistemului Modulo Clip, Prevăzut cu parasolar, Se prinde cu centurile de siguranţă ale autovehiculului, Accesorii opţionale: apărătoare de ploaie şi apărătoare pentru ţânţari.  Geantă Flexi: include salteluţa de schimbat bebeluşul.


Gama de culori: total black / intense red / deep blue / brown earth / dahlia pink. Preţ recomandat 2.450 lei. Pentru detalii suplimentare vizitati site-ul www.mondosim-baby.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod