Silențiozitate și performanță cu aspiratorul Silence Force™ 4A de la Rowenta

La început de an suntem mereu tentați să aducem un suflu nou în casele noastre și să găsim acele soluții care ne ușurează viața. Tehnologiile performante devin în scurt timp aliați imbatabili, ce ne ajută să ne concentrăm pe activitățile cotidiene importante.

Enjoy the silence! Specialiștii Rowenta au creat Silence Force™ 4A, aspiratorul ce combină performanța excepțională, filtrarea extremă şi silențiozitatea cu un consum redus al energiei. Silence Force™ 4A este cel mai silenţios aspirator cu performanţă 4A, dovedind eficiență în aspirarea oricărui tip de suprafaţă, cu un nivel de zgomot redus, de doar 66 dB(A) la nivelul maxim.

Rowenta Silence Force™ 4A îndeplinește eficient orice misiune în păstrarea curățeniei impecabile, având totodată grijă să păstreze aerul curat, datorită noului sac Hygiene+, cu o capacitate uimitoare de filtrare a prafului, de până la 99,99%, şi clapei automate și etanșe de închidere, care împiedică formarea norilor de praf  la schimbarea sacului.

Cele 5 setări de aspirare presetate sunt adaptate fiecărui tip de suprafață ce urmează a fi curățată: covoare groase sau cu fire lungi, țesături delicate precum perdele, covoare subţiri sau cu fire scurte, suprafeţe dure sau modul silenţios, care combină optim performanţa de aspirare cu un nivel redus al zgomotului.

Aspiratorul Silence Force™ 4A reduce consumul de energie electrică cu până la 60%, menţinând o performanţă de aspirare echivalentă cu a unui produs cu o putere de 2200 W.

Noul cap de aspirare Deep Clean, puternic şi eficient, înlătură cu uşurinţă murdăria de pe orice tip de suprafaţă, asigurând rezultate perfecte şi fără efort. Peria integrată Easy Brush şi accesoriul pentru spaţii înguste sunt destinate aspirării eficiente a colțurilor și suprafețelor greu accesibile. Nu i-am uitat nici pe iubitorii de animale – periile Maxi Turbo și Mini Turbo îndepărtează rapid de pe canapea sau covor, firele de păr ale animalelor de companie.

În plus, datorită designului compact și a celor 4 roți multidirecționale, ce se rotesc la 360 de grade, te bucuri de libertate  de mișcare, manevrabilitate excelentă şi confort deosebit în utilizare.

Filtrare și performanță de aspirare maxime. Zgomot minim. Consum redus de energie. Pe scurt, este atât de simplu să faci curățenie când mizezi pe  aspiratorul Rowenta Silence Force™ 4A!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod