SOLE Luxury Boutique aduce pe piața locală produsele pentru îngrijirea părului Balmain Paris Hair Couture

SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion şi de înfrumusețare, introduce, în premieră pe piața locală, gama de produse pentru întreținerea părului semnată de Balmain Paris Hair Couture.
Începând din această lună, gama Balmain Paris Hair Couture, parte integrantă a prestigioasei case de modă Balmain Paris și unul dintre liderii de pe piața internațională de produse pentru îngrijirea părului, sunt disponibile în România prin intermediul magazinelor offline și online SOLE Luxury Boutique. Întreaga colecție cuprinde peste 40 de produse de styling și accesorii, prețurile acestora situându-se între 99,90 lei – 709,90 lei.

Astfel, în portofoliul SOLE se regăsesc atât produse de întreținere precum fixativ, spumă, ceară, ulei, parfum și pudră de păr, cât și accesorii de înfrumusețare precum ondulator, uscător și placă pentru îndreptarea părului.
Gama Balmain Paris Hair Couture este întregită de alte produse  rafinate, disponibile în ediție limitată, precum piepteni placați cu aur de 24k.

„În urma experienței noastre am remarcat un potențial crescut pentru produsele rafinate și, în mod special, pentru cele dedicate părului. Cunoscând deja profilul cumpărătorului de lux din România, estimăm că anul acesta gama Balmain va reprezenta 50% din totalul vânzărilor din categoria produselor destinate îngrijirii și întreținerii părului”, a declarat Angela Ţiboc, Director al Diviziei de Fashion&Lifestyle a SOLE.

Potrivit acesteia, compania anticipează că printre cele mai solicitate produse se vor regăsi seturile unisex de styling și îngrijire compuse din 3 până la 5 produse.


În ceea ce privește profilul consumatorului, produsele Balmain se adresează în egală măsură părului natural, dar și celui vopsit, indiferent de textură, întreaga gamă fiind îmbogățită cu ingrediente deosebite care fac diferența și demonstrează calitatea patrimoniului Balmain. Astfel, cele peste 40 de produse sunt împărțite în 3 categorii: Volum, Hidratare și Revitalizare.

Tendințe în hairstyling

Referitor la cele mai recente tendințe de hairstyling, stiliștii Balmain afirmă că acestea au fost inspirate de femeile puternice de pretutindeni.
Look-urile propuse au la bază un concept de fluiditate, redând coafuri cu un aspect umed.

Astfel, părul drept și buclele bine definite sunt recomandările specialiștilor pentru femei, în timp ce coafurile pentru bărbați au fost inspirate de căștile soldaților și se transpun în frizuri dramatice, ce scot în evidență textura naturală a părului.

Întreaga gamă de produse și accesorii Balmain Paris Hair Couture, cu ajutorul cărora se pot obține look-urile emblematice propuse de prestigioasa casă de modă, au fost lansate în România în prezența lui Guido Rieger, International Master Educator în cadrul companiei, și sunt deja disponibile pe soleshop.ro, precum și în magazinele SOLE din București, Cluj-Napoca și Baia Mare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod