Șervețele dezinfectante Klintesiv - pentru o casă mai curată și mai igienizată

Suntem adesea pe drumuri, mereu pe fugă. Uneori, suntem foarte neatenți cu felul în care ne spălăm pe mâini. Neglijăm detalii mărunte legate de cum ne curățăm chiuvetele, toaletele, blaturile din bucătărie sau birourile. Consecința? Ne îmbolnăvim frecvent de răceli, infecții digestive sau cu viruși herpetici și câte și mai câte. Putem face ceva? Logic! Mereu există o soluție prin care putem instaura o dinastie a ordinii și igienei în casa noastră.

Șervețelele dezinfectante Klintensiv sunt ideale pentru orice tip de suprafață și au un spectru complet de acțiune biocidă.

Ele acționează și dezinfectează rapid toate zonele cu un risc ridicat de infecție si care au nevoie de intervenție rapidă. Cabine de duș, căzi, vase de toaletă, cărucioare, mese de bucătărie, scaune pentru hrănirea bebelușilor, scări, pardoseli, mânere de uși, săli de așteptare, instalații de climatizare.  

Șervețelele dezinfectante Klintensiv sunt impregnate cu o soluție dezinfectantă de nivel înalt, gata de utilizare, pentru orice tip de suprafață. Ele sunt compatibile cu orice tip de material: ciment, mozaic, linoleum, gresie, lemn lustruit, faianță sau vopsea de ulei, ceramică, porțelan, sticlărie, plexiglas, cauciuc, metal, fibra optica.

Eficiența se menține în prezența materiilor organice proteice.

Klintensiv este un brand autentic romanesc, care inovează, creează și produce dezinfectanți profesionali și casnici de cea mai bună calitate, aprobați și avizați de Ministerul Sănătății din România. Klintensiv Dezinfectanți este parte integrantă a brandului Klintensiv, creat și fabricat în România din anul 2017, de către compania Pro Integrator Group.
Preț: 16 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod