Sărbători pline de strălucire la kika

Magia Crăciunului o simțim în jurul mesei festive. Este un moment special, care ne aduce bucurie în suflete.
În perioada sărbătorilor, propriul cămin trebuie să fie un loc plin de armonie. Să ne lăsăm învăluiți de atmosfera de Crăciun, cu ajutorul celor mai noi trenduri și idei de la kika.

Târgul de Crăciun de la kika propune cele mai frumoase idei pentru decorarea casei tale, nu numai a bradului ci și a mesei festive. Varietatea ideilor Deco aduc un mix de culori și materiale surprinzătoare în căminul tău.

Atmosferă de sărbătoare în locuința ta

Ce ar fi o sărbătoare fără o masă festivă decorată cu gust? Tot ce îți trebuie găsești la kika, de la fața de masă la accesoriile necesare, în cele mai frumoase culori.
Îndrăznește să combini, ideile creative nu au limite. Temele de culoare se mixează și se completează de minune. Tonurile în trend se regăsesc în multe decorațiuni, de la pernuțe decorative la lumânări în tonuri diverse de roșu, maro, mov, argintiu, alb dar și în clasicul auriu. Aceste culori nobile aduc atmosfera festivă în casa ta și conferă fiecărui spațiu magia sărbătorilor.

Idei de cadouri rafinate, la târgul de Crăciun

La târgul de Crăciun de la kika găsești tot ce îți dorești pentru o atmosferă specială.
Este un spațiu perfect pentru cei care caută idei de cadouri. Reni din pluș și ceșcuțe vesele pentru persoanele care adoră copilăria, vaze decorative elegante sau figurine specifice iernii pentru persoanele romantice. În același timp, doamnele pot opta pentru vesela nobilă din porțelan, domnii pentru unul din diversele sisteme de iluminat cu LED.

În plus, în același loc, ai la îndemână accesorii pentru împachetarea cadourilor.

Economisiți energie și protejați mediul cu iluminat LED

Noul trend în materie de iluminat al pomului de Crăciun este sistemul LED.
Este foarte ușor de explicat de ce: iluminatul LED are o durată lungă de viață, asigură o lumină foarte puternică și consumă foarte puțin current. În plus, nu ai nevoie de becuri de schimb. Iluminatul LED ajută la protejarea mediului și de asemenea este mult mai economic.

La kika găsești o gamă variată de corpuri de iluminat LED, atât pentru exterior cât și pentru interior, de la sisteme decorative la sisteme de iluminat pentru brad.

Crăciunul este pus în valoare de un cămin decorat și împodobit frumos, care le urează musafirilor bun venit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod