Rowenta Silence Force 4A+, "roommate-ul" care te scoate din impas

Ai asteptat de multa vreme acest moment si, in sfarsit, a sosit! Incepi facultatea, te-ai mutat de acasa si pornesti intr-o noua etapa din viata ta. Iar cum fiecare restart vine "la pachet" si cu o curatenie generala, iei cu tine cel mai harnic si mai silentios "roommate": aspiratorul cu sac Rowenta Silence Force 4A+.

Vacuum even in the silence of the night


Dupa ce ai despachetat si aranjat lucrurile prin casa, inca mai gasesti resurse sa aspiri. Oh, wait! Realizezi ca e trecut de ora 9 seara si administratorul doar ce ti-a transmis sa respecti orele de liniste. Don't stress about it!

Cu Rowenta Silence Force 4A+ nimeni nu isi va da seama ca inca nu ai terminat curatenia. Datorita tehnologiei Extreme Silence, acesta are un nivel de zgomot redus, de numai 66dB(A) la putere maxima.
In plus, aspiratorul combina performantele de curatare cu silentiozitatea extrema si indeparteaza murdaria in profunzime de pe orice suprafata. Datorita celor 3 niveluri de filtrare, dar si a periei de aspirare de inalta eficienta P3WER GLIDE, aspiratorul retine 99,9% din particulele de praf, inclusiv microparticulele care cauzeaza alergii si astm.

Rowenta Silence Force 4A+ dispune de tehnologia de top a noului motor cu sistemul EffiTech, ce deschide calea spre eficienta energetica maxima, pentru o mai buna aspirare a prafului, cu un consum mai redus de energie.
Dar cum ramane cu golirea sacului? Inovatia este iarasi de partea ta! Aspiratorul este prevazut cu noul sac de praf Hygiene+, special creat pentru o filtrare perfecta si o igiena imbunatatita, datorita clapetei de inchidere automata, care elimina formarea norilor de praf la inlocuirea acestuia.

Nu uita! Achizitioneaza pana pe 31 decembrie orice aspirator Rowenta Silence Force sau X-Trem Power si beneficiezi de 3 ani de garantie extinsa de la Rowenta, la inregistrarea produsului pe http://www.garantieextinsa.rowenta.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod