Ronnie O’Sullivan, meniu de star

Legenda Ronnie O’Sulivan, cel mai mare jucator de snooker al tututor timpurilor, a disputat sambata seara la Bucuresti un meci special in memoria fostului comentator Marius Ancuta.A fost un meci senzational, in care a luptat impotriva campioanei mondiale en-titre la feminin, Reanne Evans.

In cadrul interviurilor pe care le acorda, acesta enumera printre prioritatile din viata sa, pasiunea pentru mancare.Mai mult, Ronnie considera regimul alimentar ca fiind unul dintre secretele succesului sau, elementul care a reusit sa-i aduca echilibru pe toate planurile.

„Daca te uiti la ce mananca cei din alte tari, observi ca totul e proaspat.
Calatoresc des in Europa, in tari precum Bulgaria si Romania, iar acolo pana si rosiile si castravetii au alt gust. In Marea Britanie, cantitatea primeaza si nu calitatea, de aceea incerc sa evit pe cat pot acest sistem”,
declara Ronnie O’Sullivan.

Dupa meciul de la Bucuresti, Ronnie O’Sullivan a ales pentru cina restaurantul Chefs Experience unde s-a delectat cu un delicios antricot de vita din Argentina cu usturoi confiat si rozmarin si cu faimoasele scoici proaspete de la Marea Neagra preparate dupa reteta lui Chef Catalin Scarlatescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod