Ritazza dă sens dimineții de luni și te premiază cu cafea în fiecare dimineață

Se spune că lunea este cea mai grea zi a săptămânii, în care abia reușim să ne intrăm în ritm. Caffè Ritazza România vine să înlăture această idee și lansează campania Ritazza dă sens dimineții de luni, dând startul unui nou concurs pentru toti iubitorii de cafea, concurs al cărui câștigător va primi cafea în fiecare dimineață de luni, până la sfârșitul anului 2017.

Studiile au arătat că zilele de luni nu sunt mai stresante sau deprimante decât celelalte zile ale săptămânii.

Singura diferență se observă în cazul zilei de vineri, care este considerată mai puțin stresantă pentru că se anticipează weekend-ul. Ceea ce face cu adevărat ca ziua de luni să pară mai dificilă decât celelalte este schimbarea emoțională mai mare dintre duminică și luni, adică dintre o zi de weekend și relaxare și o zi de muncă, schimbare care nu este la fel de proeminentă atunci când ne referim la două zile consecutive de muncă. De aceea, dificultatea zilei de luni se răsfrânge asupra fiecăruia în funcție de atitudinea pe care acesta o are vizavi de noua săptămână.
Buna dispoziție și o cafea aromată vor face mai ușor trecerea de la weekend către o nouă zi de muncă.

Caffè Ritazza România încurajează trecerea mai ușoară peste ziua de luni și lansează campania Ritazza dă sens dimineții de luni. Până la sfârșitul lunii martie, Ritazza vă provoacă să povestiți într-un comentariu la postarea de concurs de pe pagina Caffè Ritazza România ce vă motivează și cum faceți față zilelor de luni. Câștigătorul își va putea savura cafeaua în fiecare zi de luni, până la sfârșitul anului 2017, în oricare dintre cele două cafenele Ritazza.
Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în data de 2 aprilie 2017 pe pagina de Facebook Caffè Ritazza România, acolo unde este disponibil și regulamentul campaniei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod