Alter eGoth Collection by Wella Vision Team

Ne dezvoltam in functie de vremurile in care traim, dar si dupa asteptarile sociale. Acceptam si asimilam idealurile grupului de care apartinem. Intr-o lume "grabita", care ne ofera multiple posibilitati de alegere, uneori, pierdem simtul identitatii personale.

Alter eGoth incurajeaza cautarea ce are ca scop regasirea imaginii de sine pentru a domina imaginea impresia creata de cei din jur. Alteritatea releva proprietatea de a fi diferit, de a se opune identitatii date de ceilalti.

Alter eGoth oglindeste astazi doua identitati care, desi sunt gazduite de aceeasi persoana, sunt evidentiate separat.

Alter eGoth se sprijina pe o combinatie intre frumusetea Gotica si cubismul lui Picasso. Mai multe forme geometrice sunt condensate intr-una singura, incercand sa exprime simultan existenta formei finale ca o totalitate unica.

Echipa Wella Vision va lanseaza provocarea sa va regasiti Alter eGoth-ul personal, fara stereotipurile societatii, si sa ii evidentiati frumusetea! Colectia Alter eGoth a fost pusa in scena cu ajutorul Echipei Wella Vision, ce ii aduce impreuna pe cei mai buni hairstilisti, recunoscuti pe plan national: Florin Dumitras, Cristina Chiriac, Oana Moldoveanu, Bebe Veja, Andrea Simon, Lucian Zoltan, Francesco Mirancea, Tudor Calaceanu si Piroska Lucaci.

Colectia Alter eGoth fost intregita cu ajutorul tinutelor create de DAS Concept -fuziunea artistica dintre designerii Daniel Dobre si Sinziana Grama iar machiajul a fost realizat de echipa Max Factor condusa de Sorin Papa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod