Rețeta sandwichului perfect cu produse crud-uscate de la Cris-Tim

Din dragoste pentru mâncarea bună savurată alături de prieteni, Cris-Tim a desemnat "Rețeta sandwichului perfect". În multe țări, sandwich-ul este mai mult decât o simplă gustare, este o întreagă tradiție în care măiestria bucătarului și ingredientele alese îl transformă într-un produs culinar desăvârșit. Cinci echipe, conduse de cei mai în vogă bloggeri culinari ai momentului: Laura Laurențiu, Oana Igrețiu, Teo Rogobete, Cristina Toth și Florin Itu, și-au asumat această misiune și și-au propus să gătească sandwichul perfect după rețete unice, așa cum nu s-a mai facut, cu produse Cris-Tim din gama crud-uscate.

Invitații s-au delectat cu Sandwichuri realizate cu salamuri alese din gama crud-uscate de la Cris-Tim și ingrediente rafinate precum brânza Raclette, Gorgonzola, creveții sau fileurile de anșoa.
Salamurile crud-urcate sunt considerate cele mai nobile dintre mezeluri, deoarece conțin carne de cea mai bună calitate, cu o mare valoare nutritivă. În plus, acestea au în mod special nevoie de grijă și atenție în fiecare etapă a procesului de preparare, dar și în procesul de ambalare. Gustul și mirosul excelente ale salamurilor crud-uscate sunt date de condimentele naturale utilizate în fabricarea acestora.

Există o întreaga tradiție gastronomică mai puțin cunoscută la noi în țară în ceea ce privește salamurile crud-uscate și modurile în care ele pot înnobila orice masă.
Acestea pot fi asociate cu cele mai fine dintre alimente, precum brânzeturile și vinurile.  Această tradiție este adusă în atenție de Cris-Tim prin gama de produse crud-uscate, cu rețete autentice din zonele istorice românești, precum Salamul Bănățean, Salamul Sinaia sau Salamul Ardelenesc, dar și din țări cu tradiție în producerea mezelurilor de calitate, așa cum sunt Italia sau Spania (Salam Napoli, Salam Milano, Salam Bergamo cu nucă, Salam Chorizo).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod