Remix este unul dintre cele mai mari magazine online din Europa cu haine noi sau aproape noi, pentru toată familia

Reîntregiți garderoba de Primăvară-Vară a întregii familii cu piese vestimentare noi sau aproape noi, din materiale de calitate, în linii clasice sau moderne, la prețuri accesibile, de pe remixshop.com, unul dintre cele mai mari magazine online din Europa.
Pe remixshop.com, oferta de articole de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii pentru noul sezon este variată atât în branduri, cât și în modele și paletă de culori. Poți alege dintr-o selecție de mii de produse la modă, cu sau fără etichetă. 

Remix Second Hand vine cu o multitudine de avantaje pentru iubitorii modei care încurajează curentul “Green Fashion”:

- Peste 10.000 de produse noi în fiecare zi
- Prețuri în scădere cu -5% în fiecare zi, de la ora 16:00, ajungând până la un discount de -75%
- Utilizatorii Remix beneficiază zilnic de promoții și reduceri suplimentare
- Livrare rapidă în orice localitate din țară
- Peste 5.000 de branduri luxury, mid-range și budget cu notorietate la nivel global

De asemenea, dacă doriți să eliberați spațiul din dressing de hainele și accesoriile pe care nu le purtați, le puteți transmite către vânzare prin serviciul “Vindeți către Remix”.
Astfel, puteți suplimenta venitul familiei și puteți comanda noi produse vestimentare de pe Remix. Mai mult, puteți face o faptă bună donând o parte din sumă către SOS Satele Copiilor România.

Așezați pe canapeaua din living alături de cei dragi, cu un pahar de vin sau suc de fructe și popcorn pe masă, în jurul unui laptop (sau de pe tabletă și mobil), să cumpărați de pe remixshop.com, sau să “Vindeți către Remix” poate fi o activitate constructivă și distractivă pentru toată familia.

Vă puteți îmbrăca de calitate, la modă și elegant fără să fie afectat mediul, iar cel mai simplu mod pentru a face acest lucru este prin descurajarea supraproducției în cadrul industriei de modă și alegerea variantei de second-hand fashion.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod