Răsfăț de noiembrie, cu Beko

Odată cu începerea sezonului rece, suntem în căutarea unor trucuri cu care să ne răsfățăm mai mult și să uităm de vremea răcoroasă de afară. Beko vine în ajutor și ne recomandă să pornim cu un răsfăț culinar, respectiv o supă delicioasă, cu multe vitamine.

Pe site-ul www.gatesti-ingenios.ro, la secţiunea Soluţii sănătoase, ne propune o reteță specială pentru acest sezon: supa de dovleac cu tofu. Este un preparat consistent, ușor de pregătit și foarte gustos. Sfatul Beko pentru a obține mai multă savoare: puțină smântână sau crutoane adăugate la final.

Pentru ca preparatul să obțină aroma perfectă, Beko recomandă plita cu inducție HII64400AT, care ne ajută să gătim sănătos într-un timp de două ori mai scurt și să economisim energie cu până la 43%.

Cu această nouă tehnologie de vârf, se poate regla temperatura exactă pentru fiecare din cele 4 zone de inducție, iar căldura este repartizată uniform pe întreaga suprafață a vasului. Mai mult decât atât, produsul oferă confortul de care avem nevoie datorită funcțiilor speciale pentru siguranță și suprafeței vitroceramice care este foarte ușor de curățat.

În plus, plita cu inducție Beko HII64400AT beneficiază de 5 ani garanție, oferind un motiv în plus pentru a avea încredere în performanţele sale.


Plita cu inducție Beko HII 64400 AT

Caracteristici principale
Activare touch control
4 zone inducție
Dimensiuni (cm) și putere (kW)
60 cm
•    Față stânga: Ø 180 – 2,0/2,3 kW
•    Spate stânga: Ø 180 – 2,0/2,3 kW
•    Față dreapta:     Ø 145 – 1,6/1,8 kW
•    Spate dreapta: Ø 210 – 2,0/2,3 kW

Funcție booster pentru încălzire rapidă
Timer
Buzzer
Led indicator on/off
Display digital
Funcții speciale pentru siguranță
Indicator căldură reziduală
Child lock electronic
Siguranță anti-scurgere
Închidere automată
Siguranță la supraîncălzire
Caracteristici tehnice
Tensiune de alimentare: 220 – 240 V / 50 Hz
Dimensiuni produs (IxLxA): 5,5 x 58 x 51 cm

Preț: 1.500 RON (TVA inclus)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod