Răcorește-te vara aceasta cu Beko!

Vară, caniculă, soare puternic! Sunt zile în care simțim că ne topim și tot ce ne dorim este să ne ferim de căldura de afară.
Vară, caniculă, soare puternic! Sunt zile în care simțim că ne topim și tot ce ne dorim este să ne ferim de căldura de afară.

Beko îți propune să te răcorești cu noua gamă de aparate de aer condiționat cu tehnologie Inverter. Noile aparate de aer condiționat de la Beko îți oferă cele mai moderne soluții de climatizare pentru confortul căminului tău. Capacitatea sporită de răcire, funcționarea silențioasă și sistemele avansate de purificare a aerului asigură performanțe la cele mai ridicate standarde, chiar și în condiții extreme de temperatură.

Aparatul de aer condiționat BDEU 240/BDEU 241 crează un mediu confortabil, la tine acasă.
În plus, datorită funcțiilor „I feel” și „Smart” poți menține mediul ambiant la un nivel optim, în funcție de temperatura, volumul și viteza aerului alese.

Activând funcția „Super” în modul răcire, reglajul de temperatură va fi de 18°C, în acest fel compresorul și ventilatorul funcționând la întreaga capacitate și permițând răcirea rapidă a încăperii.

Și toate acestea cu un consum minim de energie, pentru că BDEU 240/BDEU 241 beneficiază de tehnologia Inverter care asigură un consum cu 50% mai mic.


Achiziționează un aparat de aer condiționat Beko și participă la concurs: http://www.aerconditionatbeko.ro/concurs-beko. Poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 60 de aparate de cafea turcească Beko, sau marele premiu constând în produse electrocasnice Beko, la alegere, în valoare de 2.000 lei. În plus, beneficiezi de instalare gratuită în 5 zile lucrătoare de la cumpărarea aparatului.

Caracteristici tehnice BDEU 240/BDEU 241
Capacitate: 24000 Btu/h
Capacitate răcire: 22178 Btu/h
Capacitate încălzire: 21496 Btu/h
Clasa energetică răcire/încălzire: A++/A
Filtru purificare aer
Nivel zgomot-unitate interioară: 64 dBA
Funcție “I Feel”
Mod “Sleep”
Mod “Smart”
Funcție dezumidificare “Dry”
Auto-restart

Preț recomandat: 4.740 RON incl.
TVA
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod