Sfaturi de la hairstylistul Cristi Pascu: ce coafuri se poarta vara aceasta!

Renumitul hairstylist Cristi Pascu dezvaluie cum sa ne tundem sau sa ne coafam pentru a fi in tendinte in aceasta vara, tinand cont de directiile stilistice care au fos trasate la nivel mondial.
Renumitul hairstylist Cristi Pascu dezvaluie cum sa ne tundem sau sa ne coafam pentru a fi in tendinte in aceasta vara, tinand cont de directiile stilistice care au fos trasate la nivel mondial.

“Inainte de toate, este important sa mentionam ca tunsoarea, coafura sau culoarea sunt adaptate in functie de fizionomia si personalitatea fiecarei persoane, de preferinte, de tipul de par, de lungimea acestuia. Insa asta nu inseamna ca nu putem privi la lumea modei pentru idei noi, inspiratie si cu fiecare sezon nou.

In ceea ce priveste forma, vara aceasta se poarta tunsorile versatile si moderne.
Cele medii, pana la umar, bob, iar,  daca iti permite fizionomia, breton.  De asemenea, puteti opta si pentru o tunsoare scurta ce creeaza un look foarte sic si sexy, mai ales daca o completati cu o coafura lejera, usor ciufulita.

O tunsoare frumoasa este intotdeauna pusa in valoare de o culoare in trend, asa ca alege o vopsea de calitate, ale carei nuante sa se potriveasca tendintelor, dar si cu forma fetei si culoarea tenului tau.

1. Asimetric pixie
2. Bob clasic sau stilizat
3.Breton si par mediu tuns drept
4.
Impletiturile, cu esarfe ca accesorii
5. Parul prins in coada de cal
6. Cozi impletite si incolacite care alcatuiesc un Queen Look
7. Buclele lejere. Revin in trend si reusesc sa  recupereze teren, mai ales atunci cand sunt purtate cu atitudine
8. Coafuri cu bijuterii. Daca ai parul lung opteaza, in aceasta vara, pentru coafuri sofisticate si bijuterii in par (in trend sunt cele aurii)
9. Wet look. Radacinile sunt lipsite de volum, chiar lipite de scalp, avand un aspect usor umed. Aspectul este realizat cu ajutorul produselor de styling.
10.
Flat-to-the-head look. Radacini gelate care continua in coada de cal, cu lungimi libere si textura mata, contrastanta.

Hairstylingului este un domeniul complex, la fel si abordarile specialistilor atunci cand vorbim despre tunsori sau culori la moda.  Pe langa aceste recomandari generale, nu ar trebui sa uitam ca un stylist  bun este cel care poate face un mix perfect intre ceea ce se poarta si ceea ce este adecvat pentru tine”, spune hairstylistul Cristi Pascu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod