Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine

Cartea “Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine” este mai mult decât o carte, este un proiect amplu, bogat în informații, plin de exemple practice și soluții la cele mai arzătoare întrebări ale părinților.

Care sunt beneficiile acestei cărți? Doar câteva dintre ele:
- Vei afla care sunt propriile tipare parentale mental-emoționale moștenite, dacă acestea îți sunt benefice sau nu și vei decide dacă dorești să le transmiți mai departe copilului tău.
- Vei afla care sunt cei 7 precursori ai succesului – valorile omului de succes.
- Vei înțelege care este originea comportamentelor manifestate în relaționarea cu copilul.
- Vei înțelege nevoile emoționale ale copilului tău și care sunt cei 3 factori declanșatori ai unui comportament nedorit.
- Vei afla ce poți face pentru a modela comportamente precum: furie, agresivitate, lacrimi și crize, temeri nejustificate, timiditate.
- Vei cunoaște teoriile a 7 experți de renume mondial.
- Vei citi sfaturi și direcții de urmat, oferite de cei 24 de specialiști de renume național și internațional intervievați pentru această carte: psihologi, terapeuți, coach, traineri din domeniul parentajului, mame, profesori, autori de carte.

Mai multe detalii aici: http://adrianamitu.com/proiectele-mele/

Ce spun cititorii despre carte?


„O carte excelentă, scrisă dintr-o perspectivă inedită.

O carte ce cuprinde informații valoroase. Este mai mult decât așteptată, este binevenită.” – Cristina Goangă, mamă, psiholog, life coach
„Am început să subliniez cu creionul pasaje care merită scrise pe post-it-uri și lipite prin locații cheie. Dar, mi-am dat seama că va trebui să rup toate paginile și astfel să pun toată cartea pe perete.” – Ștefania Sorescu, mamă
“Este o carte WOW! O carte extraordinar de practică, un ghid pentru părinți și copii. M-au bucurat nespus jocurile de la final.
Mi-a plăcut enorm.” – Irina Gherghilescu, mamă, autoarea cărții „110 trepte de cunoaștere”
„Pe Adriana am avut ocazia să o cunosc la lansarea acestei cărți, lansare care a umplut sala de la Biblioteca Județeană Argeș. Este o carte care mie mi-a adus niște răspunsuri.” – Andreea Teodose, mamă

Prețul cărții este 38.55 RON, iar în săptămâna 1-7 Iunie am o ofertă cu 20% Reducere. Respectiv, prețul va fi 30.84 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod