Pur și Chef Nicolai Tand, dublă putere împotriva grăsimii și a mâncării arse

Pur aduce noutatea toamnei pe piața detergenților de vase manuali cu noua formulă revoluționară Double Decruster, care beneficiază de o putere dublă de curățare a grăsimii și a mâncării arse. Noua gamă îmbunătățită este folosită cu succes și recomandată de noul endorser Pur, Chef Nicolai Tand, unul dintre cele mai apreciate nume din industria gastronomică locală.
Noul Pur face spălatul vaselor o activitate plăcută și mai ușor de efectuat de către orice membru al familiei, mulțumită puterii duble de curățare în profunzime, care elimină fără prea mult efort orice tip de grăsime, crustele de amidon (orez, paste sau cartofi) și chiar resturile uscate de ou, lapte, pește sau carne.
Noua formulă a detergentului lichid de vase Pur are în compoziție enzime active, care au rolul de a îndepărta mai eficient crustele, chiar și când acestea sunt arse, acționând la suprafață, cât și în profunzime.
Datorită noii sale formule, Pur te ajută să speli mai multe vase, fiind eficient  chiar și în apă rece.
Nicolai Tand, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi din România, a învățat să aprecieze aliații de încredere care îi oferă garanția că lucrurile sunt făcute temeinic și cât mai eficient: „Plăcerea de a găti vine la pachet cu dorința de a folosi cele mai bune ingrediente și produse, atât în timpul gătitului, cât și după aceea. Mă bucur că am fost ales imaginea Pur, sunt convins de calitatea și eficiența acestor produse, iar noul Pur este nelipsit din bucătăria mea”.
Noua gamă Pur cu dublă putere împotriva grăsimii și a mâncării arse cuprinde patru variante de parfum: Lemon, Apple, Lavanda și Grepfruit&Cherry.

Bucură-te de timpul tău și lasă noul detergent de vase Pur să muncească în locul tău!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod