Policolor lansează lacul lucios pe bază de apă Spor Villa Yacht 3 în 1

Policolor, producător român de lacuri şi vopsele, lansează astăzi cel mai nou produs premium din gama SPOR: Spor Villa Yacht 3 în 1, lac lucios pe bază de apă. Produsul e un lac transparent, incolor sau colorat, lucios, destinat protejării și decorării suprafețelor din lemn atât la interior, cât și la exterior.  Oferă protecție de durată la intemperii și protecție UV de până la 10 ani!

Mai mult, noul lac premium poate fi colorat într-o paletă de culori extrem de diversă și aduce în prim plan în fiecare locuință, ori în exteriorul ei, rolul de design pe care lemnul  îl poate juca în crearea unui ambient agreabil.


Spor Villa Yacht este un produs 3 în 1, adică are rol de grund, baiț și lac, cu scop de protecție, colorare și decorare. Incolor sau de la nuanțele clasice de lemn - pin, stejar, cireș, mahon, wenge  - până la culori în trend - roz, bleu, mov trecând prin albastru închis, gri sau corai -  Spor Villa Yacht vine cu un mesaj nou către segmentul DIY.

Pe lista beneficiilor funcționale ale produsului se mai numără ușurința în aplicare, uscarea rapidă, în numai 30 de minute, și lipsa mirosului.
Noul Spor Villa Yacht se diluează cu apă și are o putere mare de acoperire, de 8 până la 11 m²/litru/ strat. Pentru un rezultat optim se recomandă ca lacul să fie aplicat în două straturi.  

Pentru o finisare colorată, alta decât cele predefinite, lacul incolor pe bază de apă se poate nuanța  computerizat cu Policolor sistem de colorare, cu ajutorul cartelei de nuanțare lacuri pe bază de apă.
Spor Villa Yacht lac lucios 3 în 1 pe bază de apă este disponibil în ambalaje de 0,75 l și 2,5 l.
Produsul va fi distribuit în magazinele specializate din comerțul tradițional, în unitățile Policolor și în marile rețele de bricolaj.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod