Pink and Black și-au dezvăluit identitatea

Vedetele verii sunt cele mai noi sortimente de înghețată de la Magnum!
Pink and Black, vedetele care au stârnit curiozitatea publicului în momentul anunțării prezenței lor în România, și-au dezvăluit identitatea. Noile sortimente de înghețată de la Magnum au fost în centrul atenției în cadrul evenimentului Forza ZU ce a avut loc pe 17 mai, la Cluj Arena.

Pink and Black au anunțat acum două săptămâni că vor include România în turneul lor european, stârnind întrebări cu privire la adevărata lor identitate. Chiar înainte de evenimentul de la Cluj, un grup de tineri, care purtau tricouri și aveau postere cu Pink and Black, au stat câteva ore bune în fața unui hotel din București pentru a se fotografia cu ei, ca niște adevărați fani.
Așa cum au promis, Pink and Black au surprins peste 60.000 de persoane prezente la evenimentul de la Cluj Arena, printr-un spectacol inedit.


Vedetele mult așteptate, Pink and Black, s-au dovedit a fi cele mai noi sortimente de înghețată Magnum. Dedicate diferitelor momente din viață, duo-ul Pink and Black este o combinație savuroasă de înghețată și ciocolată Magnum. Cu un gust delicat ce va trezi toate simțurile și o cremă fină de înghețată Marc de Champagne învelită într-un strat sidefiu de ciocolată crocantă, Pink este dedicat momentelor pline de energie și vitalitate.
Black este înghețată care transformă un moment obișnuit într-unul plin de mister și senzualitate. Gustul irezistibil și intens de cafea espresso se îmbrățișează în perfectă armonie cu atingerea delicată a cremei de vanilie, iar stratul exterior de ciocolată neagră, Magnum, de cea mai bună calitate, se dovedește a fi un adevărat răsfăț.

Pink and Black au sosit în România, iar pe toată durata verii vor încânta simțurile iubitorilor de înghețată printr-o infuzie de arome apetisante, în combinaţii nemaiîntâlnite.
Indiferent de stare, alege să trăiești PINK sau BLACK! Află mai multe informații https://www.facebook.com/magnumromania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod