Philips Multicooker gătește pentru tine. Rapid, foarte variat și gustos!

Ți-ai imaginat vreodată că poți prepara dulceață de căpșuni peste noapte, fără să o supraveghezi? Dar că pastele și sosul pot fi gătite rapid împreună, în același vas? Sau că poți prepara ceva bun dimineață, ca să găsești o porție caldă la final de zi? Cu Philips Multicooker, toate acestea și multe altele au devenit posibile. Profită de tehnologia inteligentă ca să gătești mai des, mereu gustos și cât mai variat.

Philips Multicooker este un aparat compact și multifuncțional, care îți cere doar un mic spațiu din bucătărie pentru a-ți deveni, în schimb, un ajutor neprețuit.
Cele 12 programe de gătit automate, împreună cu 22 de setări ale temperaturii, îți oferă o largă varietate de opțiuni pentru a prepara alimentele, fie că vrei să fierbi, să prăjești, să coci sau să gătești la aburi (www.philips.ro/cooker).

Datorită sistemului de încălzire 3D, căldura circulă uniform în interiorul vasului, iar astfel e nevoie sa amesteci mult mai rar sau deloc. Gustul delicios îl obții mai ușor datorită vasului gros, cu pereți de 2 mm, care contribuie la distribuirea uniformă a căldurii și previne lipirea alimentelor.
Și pentru că orice acțiune este presetată, mâncarea va fi mereu preparată cât trebuie, fără surprize neplăcute.

Cronometrul pentru presetare de până la 24 de ore este cea mai ingenioasă funcție a Philips Multicooker, ce îți permite să lași până la 12 ore mâncarea la preparat sau să programezi începerea preparării cu până la 24 de ore mai târziu, fără emoții. Tot pentru mai mult confort, Philips Multicooker te așteaptă acasă cu mâncarea caldă, chiar dacă a fost gătită în urmă cu 24 de ore.

Atunci când descoperi Philips Multicooker, descoperi un nou mod de a aborda gătitul acasă, atât de sănătos și necesar.
Totul merge mai rapid, într-un spațiu mai restrâns, cu mai puține vase și ustensile. Folosești un singur vas de gătit, cu o capacitate de 5 litri (6 porții), ușor de manevrat și curățat. Toate accesoriile necesare vin la pachet cu aparatul, iar varietatea de preparate este infinită: de la ciorbe și supe cremoase, la friptură, rețete tradiționale, preparate din bucătăria internațională, până la deserturile preferate ale familiei. Poți începe cu cele 30 de rețete din cartea care însoțește produsul, poți afla mai multe pe pagina www.philips.ro/cooker și poți împărtăși impresii despre aparatul tău pe pagina www.facebook.com/acasacuphilips.
Iar dacă îți cumperi un Philips Multicooker din aprilie până pe 15 iunie, nu uita să îl înregistrezi pe www.philips.ro/cooker și poți câștiga numeroase premii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod