Avene pentru igiena tenului gras sau cu tendinta acneica

Când vine vorba de loțiuni de curățare, tonice, care este cel mai potrivit produs pentru tenul sensibil cu tendință acneică? Formula ideală ar trebui să nu usuce tenul, să mențină un nivel de hidratare echilibrat, să calmeze iritațiile și să curețe delicat pielea. Și pentru că iubim soluțiile multi-funcționale, să aibă în plus și o formulă suficient de sigură, încât să poată fi folosită și în demachierea feței și ochilor. De aceea, Laboratoarele Dermatologice Avene au dezvoltat Apa micelară fără clătire Avene Cleanance.

Cu un gest simplu de folosire, Apa micelară fără clătire Avene Cleanance este multi-funcțională, ușor de folosit pentru curățarea blândă și reîmprospătarea tenului gras sau acneic, precum și pentru demachierea ochilor, feței sau buzelor, fără a necesita clătire.
Special concepută pentru igiena tenului cu tendință acneică, Apa micelară Avene Cleanance conține ingrediente specifice pentru purifiere, care reglează secreția de sebum, având o formulă naturală, cu efect calmant, care are la bază apa termală Avene. Conferă prospețime, catifelare și lasă tenul hidratat.

Preț 400 ml: 77 lei.
Disponibilă în toate farmaciile din țară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod