Philips Bodygroom Pro TT2030

Philips lanseaza noul Bodygroom Pro - o solutie convenabila pentru toate necesitatile de toaleta masculine, pentru toate zonele corpului, chiar si pentru...
Philips lanseaza noul Bodygroom Pro - o solutie convenabila pentru toate necesitatile de toaleta masculine, pentru toate zonele corpului, chiar si pentru cele mai sensibile, delicate sau greu de ajuns. Este primul si singurul sistem de ingrijire corporala all-in-one cu doua capete: un cap de barbierit revolutionar, pivotant si un cap de tuns cu caracteristici de taiere imbunatatite.

Avand un design modern si ergonomic si functionalitati inovatoare, Bodygroom Pro reduce iritatia pielii si le ofera barbatilor cea mai confortabila experienta de tuns si barbierit.

Fabricat din materiale hipo-alergenice, capul de barbierit pivotant urmeaza conturul fetei, pentru un barbierit precis si fin, iar capul de tuns Premium ofera 5 setari de lungime, pentru tunderea eficienta a tuturor firelor de par, din toate zonele corpului.  Accesoriile si pieptenii cu dinti rotunjiti impiedica zgarierea pielii, iar suprafata de alunecare imbunatatita ofera protectie sporita.
Bodygroom Pro este conceput pentru utilizare in mediu umed sau uscat, pentru a indeparta parul din toate zonele corpului.


Pret Philips Bodygroom TT2030: 187.05 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod