PET FASHION: Anul acesta se poartă jeans-ul prespalat și salopetele cu imprimeuri

Sintagma „Bravo, ai stil!” este tot mai întâlnită atunci când vine vorba de animale de companie.
Asemenea proprietarilor, câinii se întrec în haine și accesorii care sunt croite după ultimele tendințe. La cea de-a noua ediție a PetExpo, târgul dedicat animalelor de companie, creatori de haine pentru câini își vor expune colecțiile realizate după cele mai noi trenduri.

Potrivit designerilor, trendurile anului 2017 sunt culorile vii și salopetele din jeans. În vara aceasta, câinii vor purta tricouri sport și rochițe cu broderii și impimeuri.

“Iarna îmbrăcăm cățeii pentru a-i proteja de frig. De aceea îi răsfățăm în salopete și canadiene din fâș sau tercot căptușite cu blană.
Pentru cățeii mai eleganți avem paltonașe din stofă sau hăinuțe din blană.

Pentru toamnă recomandam hanoracele si salopetele din bumbac si fleece care sunt frumos colorate si dragalase. Se poarta jeansul prespalat si salopetele din jeans accesorizate cu broderii si imprimeuri. Pentru zilele ploioase, salopetele si pelerinele de ploaie sunt ideale.

Primavara putem imbraca cățeii cu hăinuțe colorate, cu treninguri, pentru plimbările în parc, cu rochițe și cu șepcuțe pe cap.

Putem îmbrăca cățeii și vara, chiar este recomandat pentru că și ei pot face insolație.
Vara, cățeii pot purta tricouri și maiouri din bumbac și bumbac organic, tricouri sport, rochițe frumos accesorizate cu brodrerii și imprimeuri.

Pentru evenimente speciale, pe băietei îi putem îmbrăca cu sacouri, cămăși elegante sau sport, iar pe fetițe cu rochițe elegante cu tutu sau dantelă, viu colorate” spune Carmen Trifan reprezentantul  Novel - Design International, unul dintre expozanții târgului.  

Specialiștii în moda canina spun că și încălțămintea este recomandată pentru orice anotimp, atât pentru cățeii de talie mică cât și pentru cei de talie mare.
Iarna le protejeaza labuțele de frig și inghet, iar vara de tăieturi și praf.

„Piața de accesorii și îmbrăcăminte pentru animalele de companie crește în fiecare an, iar la PetExpo am căutat să aducem cele mai noi trenduri în lifestyle-ul acetora. Credem că la ediția din acest an, am reușit să obținem un mix perfect de expozanți, care să reprezeinte doate domeniile esențiale pentru creșterea animalelor de companie” spune Ilie Pană, organizatorul evenimentului.

În perioada 5 - 7 mai, PetExpo se va desfășura în pavilionul C6 al Romexpo. Organizatorii se așteapă la un număr de peste 15.000 de vizitatori, poprietari de animale de companie, medici veterinari, petshop-uri și persoane interesate de adopții.


Programul de desfășurare al târgului este, zilnic, între orele 10.00 și 19.00 iar duminica între 10.00 și 17.00. Prețul biletului este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii, pensionari și studenți cu vârsta pe până la 23 de ani. Copiii cu vârste de până la 5 ani beneficiază de intrarea gratuită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod