PARTY PLATES - O nouă colecţie de farfurii fabricate în România

Oana Titică, blogger la Chicineta.ro, şi Ioana Stănescu, artist plastic şi fondatoarea Colorate Boutique, au lansat Party Plates, o colecţie de farfurii fabricate în România. Acestea au fost gândite pentru petreceri cu prietenii, mic dejunuri leneşe sau, pur şi simplu, pentru cinele pe care ţi le pregăteşti doar ţie şi vrei să te răsfeţi.

Colecţia Party Plates cuprinde nouă farfurii din porţelan, fiecare cu un mesaj pe care cu siguranţă ţi-l vei aminti. De la Cakes gave me this great ass, care celebrează toate prăjiturile pe care le-ai savurat şi care te-au făcut să arăţi aşa bine la I make love better than I cook, care subliniază că uneori nu e important să ştii să găteşti sau îţi foloseşti bucătăria pentru depozitat haine, ori Parking Goddess, pentru toate tipele care îşi recunosc calităţile de regine ale şoselelor.

Farfuriile au pornit din dorinţa Oanei Titică şi a Ioanei Stănescu de a transforma mâncarea, gătitul şi petrecerile într-o joacă.
Rezultatul este colecţia Party Plates, creată pentru petreceri la care chiar vrei să-ţi chemi prietenii.

Preţul fiecărei farfurii este de 39 lei, iar colecţia poate fi cumpărată de pe shop.chicineta.ro. Produsele sunt din porţelan şi pot fi curăţate în maşina de spălat vase. Livrarea în Bucureşti se face prin curier rapid.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod