Parteneriat pentru mamici si bebelusi sanatosi

A fi mama este o sarcina deopotriva frumoasa si provocatoare. Mai ales atunci cand vine vorba de inceputuri. Pentru ca acestea sunt cele mai grele.

Atunci ai nevoie de sprijin, de ghidare, de informatii si de parteneri puternici, gata sa iti vina in intampinare.

SAMAS, Asociatia SAMAS (Sanatate pentru mame si sugari), si BABY SPA, cel mai mare centru de educatie acvatica pentru copii si bebelusi din Romania, au devenit parteneri in cadrul primului program integrat de consiliere si sport pentru mama si copil.

Colaborarea dintre SAMAS si Baby SPA a dus  la dezvoltarea unor programe unice si a unor pachete necesare mamicilor: MOTHER TO BE, HEALTHY START, GROW HAPPY- care includ cursuri SAMAS, sedinte de aquagym pentru gravide si de educatie acvatica pentru bebelusi.

Viitoarele mame vor face miscare in cadrul claselor de aquagym si vor invata de la Asistentii SAMAS tot ce este necesar despre sarcina, pregatirea pentru travaliu, nasterea naturala, dar si cea medicalizata, fiziologia alaptarii si ingrijirea bebelusului in primele luni de viata.
E nevoie doar sa opteze pentru programul - MOTHER TO BE.

Pachetul postnatal HEALTHY START contine o sedinta de alaptare individuala la domiciliul mamei si alte trei de recuperare abdo-perineala. La acestea se adauga trei sedinte pentru copil la Baby Spa, care includ masaj, gimnastica si hidroterapie.

Dupa varsta de 4 luni, bebelusilor le este permis accesul in piscina. Acestia vor intra in apa alaturi de mamele lor la sedintele de grup GROW HAPPY. Acest pachet include si cursul de diversificarea bebelususlui oferit de SAMAS.

Asociatia SAMAS (Sanatate pentru mame si sugari) a dezvoltat prima retea de educatori perinatali pentru a  oferi viitoarelor si proaspetelor mamici sprijin pentru a lua cele mai bune decizii pentru copiii lor in primele 1000 de zile ale acestora.

„La SAMAS, noi credem cu tarie in a-i ajuta pe altii.
Stim ca perioada perinatala este cea mai importanta din viata viitorului adult. La fel de mult conteaza sanatatea mamicii, dar si ceea ce face ea in timpul sarcinii si dupa aceea. Fiecare pas, fiecare noua experienta prin care trece copilul pana la varsta de 2 ani ii poate influenta sanatatea pe termen lung.

”Educatia acvatica asigura un start pozitiv in viata pentru copilul tau Aceasta activitate sprijina  dezvoltarea sanatoasa a celui mic.  In apa oasele si articulatiile lui sunt solicitate la minim. Astfel  face miscare in cel mai natural mod posibil. Copilul va creste frumos si puternic deoarece educatia acvatica ii stimuleaza imunitatea.”, ne asigura specialistii Baby Spa.

Preturi:

MOTHER TO BE - 150 euro/set de 4 sedinte (curs+aquagym)
HEALTHY START - 175 Euro/set de 4 sedinte, categoria de varsta 0-4 luni
GROW HAPPY - 120 euro/set de 4 sedinte

Contact

Samas: Centrul de Formare SAMAS Bucuresti, Str.
Parangului Nr. 43

contact@programsamas.ro, www.programsamas.ro, telefon: 0766.864.567

Baby Spa: Str.Soldat Pripu Gheorghe 22A, Sector 1,

office@babyspa.ro; www.babyspa.ro, telefon: 031/437.99.06
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod