Oferte speciale de zbor de la București, la New York via Atena, începând de la 647 de euro

Cu scopul de a oferi și alte oportunități de zbor pentru călătorii români, Emirates oferă o cursă de la București la New York via Atena, zilnic și pe tot parcursul anului, profitând de acorduri speciale care sunt în vigoare pentru piața locală.
Noile oferte au fost gândite pentru a pune la dispoziţia călătorilor care zboară din România spre Newark Liberty, cu tranzit prin Aeroportul Internațional Atena (AIA), oportunitatea de neratat de a beneficia de serviciile excelente ale companiei Emirates.

Călătorii dornici să zboare de la București la New York își pot rezerva biletele, până pe 31 octombrie, începând de la 647 de euro, pentru zborurile la clasa Economy programate până în data de 26 iunie 2018.

Anunțul a avut loc în cadrul unui eveniment comercial Emirates organizat la București, în colaborare cu Aeroportul Internațional Atena (AIA), având ca scop promovarea rutei Emirates Atena-Newark către operatorii de turism care vizează atât România, cât și țările din regiunea extinsă a Balcanilor, precum Albania, Bulgaria și Serbia.

Conform datelor de trafic ale AIA, zborurile spre SUA care pleacă sau care trec prin țările balcanice transportă mai mult de 300.000 de persoane în fiecare an. Acest număr mare de pasageri evidențiază atractivitatea pieței din Atena.

Mai mult, pasagerii călătoresc an de an către NYC, indirect sau cu escală în huburi europene ori la Istanbul.
În acest mediu, Emirates vine să umple cu succes un gol și să-și asume un rol important într-o regiune extinsă. Suntem foarte încântați să promovăm traseul Emirates Atena-Newark aici, în România, și să le oferim pasagerilor oportunitatea unei experiențe unice de călătorie la bordul avioanelor companiei Emirates”, a spus Reema Al Marzooqi, EK Area Manager Grecia și Albania.

„Recent, în colaborare cu valoroșii noștri parteneri, Emirates și Aegean, am prezentat agențiilor de voiaj din România programul nostru "TAG Atena".

Suntem încântați de oportunitatea de a îmbunătăți în continuare conectivitatea Atenei și de a dezvolta potențialul său de hubbing. Ne exprimăm mulțumirea față de partenerii noștri pentru acest efort comun și îi invităm pe pasagerii din România să experimenteze, pe tot parcursul anului, oferta de transfer a Atenei către New York, cu toate beneficiile, prin intermediul serviciilor Emirates. Atena va deveni un important punct intermediar al călătoriei lor aeriene”, a declarat Ioanna Papadopoulou, Director Comunicare și Marketing.

Folosind o flotă impresionantă, formată din avioane Boeing 777s și Airbus A380s, Emirates continuă să își mulțumească pasagerii din toate clasele, prin confortul ridicat și prin serviciile de calitate, inclusiv mese inspirate de culturi culinare locale, scaune spațioase și mai mult de 2.500 canale de divertisment disponibile la bord.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod