O nutriţie echilibrată şi convenabilă

Cerealele integrale sunt o soluţie practică pentru părinţi de a oferi copiilor un mic dejun hrănitor, graţie conţinutului de vitamine şi minerale pentru un bun început al zilei. Uşor de preparat, prin simpla lor combinare cu laptele, cerealele integrale sunt în acelaşi timp şi un mod prietenos de a le oferi celor mici nutrienţii necesari, diversele sortimente fiind mereu pe placul copiilor.

Nestlé a pregătit o nouă surpriză întregii familii: acum cerealele integrale Nesquik îi dau laptelui gustul unic Nesquik.
Copiii beneficiază astfel de cereale integrale, calciu şi opt vitamine, alături de gustul inconfundabil Nesquik.

Cea mai bună modalitate de a ţine copiii aproape de programul de masă regulat este ca micul dejun să fie distractiv. Nu doar cei mici îl îndrăgesc pe Quiky, ci şi părinţii, deoarece îi pot determina mai uşor pe micuţi să nu plece niciodată la şcoală sau grădiniţă fără a lua micul dejun.

Pungile de cerealele integrale Nestlé pentru copii, Nesquik şi Chocapic, sunt acum şi mai accesibile mămicilor, deoarece, începând cu luna ianuarie au fost lansate pe piaţă pungile “Maxi pack” care conţin 50 de grame de cereale integrale în plus, la acelaşi preţ.

Luaţi micul dejun împreună cu micuţii voştri cât mai des posibil, amuzaţi-vă şi profitaţi de orice ocazie pentru a le forma obiceiuri alimentare echilibrate, ce au la bază piramida alimentară, transformând prima şi cea mai importantă masă a zilei într-o plăcere pentru toţi membrii familiei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod