Nunta dacica La Bordei

Felicitări pentru logodnă și pentru decizia de a începe o nouă viață împreună! Acum, că ai primit cel mai frumos inel de logodnă de la cel pe care îl iubești și ați stabilit data, nu rămâne decât un singur lucru de făcut: să vă organizați nunta. Desigur, trebuie ca aceasta să fie perfecta.

Dacă te-ai săturat de locațiile clasice pentru nunți și dorești altceva, La Bordei este locația ideală pentru alternativa unei nunți tipice. O locație plină de atmosfera de legendă și mister, La Bordei reprezintă varianta optimă pentru o nuntă de neuitat în București.

Veți găsi aici preparate delicioase și sănătoase, promovând ideea de simplitate, unicitate și bun-gust... Dar nu numai atât.

Echipa experimentată a restaurantului poate să te asiste în ceea ce privește organizarea și planificarea evenimentului cel mai important din viața ta. Va transpune în cel mai mic detaliu viziunea ta despre nunta ideală în realitate.

Pachetul nuntii dacice include: locație unică pentru eveniment (maxim 145 persoane); coordonator de nunți specializat; varietate de meniuri ce pot fi personalizate la cerere; asistență în selectarea momentelor de divertisment, a muzicii, decorațiunilor, fotografiilor și videoclipurilor; sampanie pentru toastul mirilor;decorațiuni standard; camera adițională pentru pregătirea miresei.

Prețul pachetului variază între 50 euro și 60 euro (open bar inclus), la care primiți 10% discount pentru rezervarea a minim 90 de pachete. Pentru programări și/sau vizionări, puteti contacta Departamentul de Evenimente: 0747 063 249 / 0755.121.252, rezervari@la-bordei.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod