Noul Dsquared Potion Blue Cadet

Noul POTION FOR MAN BLUE CADET este un parfum ce oferă unui bărbat o nouă emoție în fiecare zi. Puternic și hotărât, un maestru al seducției, el își permite un moment intim de completă relaxare și armonie totală.

Aparatul fotografului Mario Sorrenti captează tocmai acest moment, o clipă de liniște accentuată de contrastul dintre lumină și umbră. Modelul de origine braziliană Diego Miguel, starul campaniei, stă întins pe spate în patul lui, învelit doar cu parfumul său care este la fel de proaspăt ca aerul, dar și extrem de senzual și intrigant.

Călătoria în lumea magică a alchimiei continuă cu POTION FOR MAN BLUE CADET: ultimul parfum Dsquared2 și noua poțiune  magică ce posedă toată energia magică a aerului.

Dsquared2 a transformat cu abilitate acest element de ghidare într-o aromă proaspătă și senzuală:  Cel mai volatile si imprevizibil element a fost îmblânzit și distilat pentru prima oară, transformat într-un parfum cu nuanțe ușoare, ca aerul.  Albastrul ne aduce aminte de cerul luminos și de sentimentul de infinită profunzime… legătura dintre pământ și cer.

Exprimă o senzație de serenitate totală, calm și armonie.

Albastru este și culoarea uniformelor cadeților: este un element distinctiv pentru acei bărbați temperați de o educație strictă și mândri de apartenența lor.

POTION FOR MAN BLUE CADET este un parfum cu multe fațete, într-o continuă schimbare, obținut folosind tehnica misterioasă și antică a chintesenței, ce completează și integrează formule alchimice vechi cu cele mai revoluționare descoperiri ale științei. Pret: 50 ml, EDT 268 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod