Noul concept Snack Attack!

Snack Attack Victoriei 2 devine sursa ta de energie pentru intreaga saptamana! Fie ca esti in cautarea unui mic dejun savuros, a unui pranz rapid sau doar intr-o pauza de masa, aici vei gasi sandwich-uri proaspete, fresh-uri sanatoase, salate, cafea aromata, patiserie si deserturi delicioase!
 
Situat pe Calea Victoriei, langa centrul vechi, vis-a vis de cladirea istorica a CEC-ului, Snack Attack  este redecorat intr-un stil modern, actual si atractiv. Aici vei descoperi noua gama de sandwich-uri Freshly, preparate zilnic si la fata locului din paine coapta in cuptoarele aflate in locatie, ingrediente fresh si diversificate, precum branzeturi, peste, legume, oua si dressing-uri savuroase.
Fie ca alegi un sandwich Roast Beef, Veggie sau Men at Work (cu un continut ridicat de proteine), gama Freshly este o alegere inspirata pentru micul dejun sau pentru o pauza rapida de masa.
 
Un sandwich poate fi completat cu o cafea aromata. Espresso Machiato, American Coffee, Capuccino, Latte Machiato, Mochaccino, Hot Chocolate, French Vanilla si Brazilian Nut iti vor rasfata simturile, iar produsele fragede, de patiserie (precum croissant cu unt, melc cu stafide, pain au chocolat cu banane, croissant cu mere sau placinte) vor completa un mic dejun rafinat.

 
Esti la dieta? Clasicelor salate Caesar, Green si cu Ton li se alatura acum si Salata Greceasca cu rosii cherry, castraveti, masline, branza, oregano si ulei de masline. In plus, vei avea la dispozitie posibilitatea sa iti realizezi propriile retete de salate. Adauga un plus de vitamine prin fresh-uri din fructe si legume proaspete pentru un life style echilibrat si sanatos. Evident, tii la silueta, asa ca Frozen Yoghurt este un desert light realizat din iaurt grecesc 100% natural mult mai sanatos decat inghetata, pe care il poti savura in locul unui desert fara sa te ingrijorezi ca vei lua kilograme in plus.
 
Pentru gurmanzi, Fritatta sau  Mousaka ( dupa o reteta traditional greceasca cu carne de vita,legume si sos béchamel) reprezinta feluri de mancare consistente.
Pranzul poate fi “desavarsit” printr-un desert delicios: ecleruri, mouffin-urile sau Luxury Cookies cu ciocolata belgiana si brownies care vor satisface din plin “pofta ta de dulce”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod