Noul Bergenbier ALE: prima bere ALE produsă în România şi distribuită la nivel naţional

Bergenbier lansează un nou sortiment de bere, Bergenbier ALE, prima bere de tip ALE produsă şi distribuită la nivel naţional în România. Consecvent ambiției sale de a-și trata consumatorii ca pe nişte buni prieteni, fiind mereu preocupat să-i încânte prin inovații surprinzătoare, Bergenbier a creat noul Bergenbier ALE, o bere blondă, deosebită, perfect asortată momentelor de sărbătoare ale sfârşitului de an.  

O bere nouă în peisajul berilor autohtone, noul Bergenbier ALE este creat după o rețetă originală, folosind o drojdie specială de tip ALE, de fermentație superioară.

Procedeul de producţie, diferit de cel al unei beri de tip Lager, precum şi tipul special de drojdie folosit, determină caracteristicile produsului: un gust deosebit, o culoare de chihlimbar, un corp plin și o spumă bogată. Bergenbier ALE este propunerea maeștrilor berari Bergenbier pentru o experiență specială, de Sărbători, fie că este vorba de o întâlnire cu prietenii sau o cină în familie.  

Noul Bergenbier ALE are un conţinut de alcool de 5.5% şi este disponibil pe piaţă începând cu luna noiembrie, în ediţie limitată, sub formă de sticlă nereturnabilă de 0,5L, doză de aluminiu de 0,5L şi ambalaj de tip multipack (4 doze).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod