Noul aparat de îndreptat părul Philips Straight&Curl

Povestea de succes a produselor de coafat marca Philips a început în 1962, când Philips a lansat pe piaţă primul uscător de păr, şi continuă şi astăzi, Philips ducând conceptul de îngrijire intensivă a părului în timpul procesului de coafat la un nivel înalt, oferind soluţii inovative, menite să satisfacă pe deplin toate nevoile femeii moderne.

Dacă ceea ce-ţi doreşti este posibilitatea de a-ţi realiza cele mai sofisticate coafuri, în condiţii de maximă siguranţă, astfel încât sănătatea părului tău să nu fie în niciun fel compromisă, cele mai noi produse de coafat de la Philips  sunt exact ceea ce ai nevoie.


Graţie tehnologiei avansate, noile produse de coafat Philips îţi oferă posibilitatea de a obţine rezultate profesionale fără a apela la un hairstilist, ci chiar în intimitatea casei tale, menţinându-ţi în acelaşi timp aspectul sănătos, strălucitor şi seducător al părului.

Noul aparat de îndreptat părul Philips Straight&Curl HP8345 îţi oferă posibilitatea de a te bucura atât de un păr drept, fin şi catifelat, cât şi de bucle sau onduleuri elastice, care durează. Cum face asta? Cu ajutorul tehnologiilor avansate cu care este dotat:

·         Tratamentul cu ioni conferă o strălucire naturală părului, dând coafurii o notă de fineţe şi îngrijind în acelaşi timp părul.
Ionii negativi elimină electricitatea statică, netezind cuticulele firului de păr şi intensificându-i strălucirea.

·         Plăcile Silky Smooth din material ceramic protejează părul, asigurând în acelaşi timp o coafare impecabilă.

·         Reglajul numeric al temperaturii te ajută să găseşti temperatura potrivită părului tău şi să-l aranjezi aşa cum îţi doreşti, în vreme ce Tehnologia EHD+ (Even Heat Distribution) distribuie uniform căldura, prevenind apariţia punctelor fierbinţi nocive.
Acest lucru asigură protecţie suplimentară şi te ajută să-ţi păstrezi părul sănătos şi strălucitor. În plus, placa se încălzeşte în timp record, fiind gata de utilizare în 30 de secunde.  

·         Plăcile curbate reprezintă o inovaţie ce te ajută să obţii cu uşurinţă onduleuri şi bucle lejere.

Preţ noul aparat de îndreptat părul Philips Straight&Cur
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod