Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure

Cea mai compactă şi uşoară staţie de călcat din lume
Cea mai compactă şi uşoară staţie de călcat din lume

Dacă ai haine frumoase şi pretenţioase şi vrei mereu să arăţi impecabil, atunci noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure este un „must have” pentru garderoba ta. Este cea mai compactă şi uşoară staţie de călcat din lume şi are tehnologia OptimalTemp pentru a călca hainele rapid şi sigur, indiferent de material şi fără a ajusta temperatura sau cantitatea de abur. Noua staţie de călcat lansată de Philips a fost creată special pentru a te ajuta să calci de două ori mai repede. Cu talpă revoluţionară T-ionicGLIDE care alunecă extrem de ușor, stația de călcat se integrează în orice locuinţă indiferent de mărimea spaţiilor de depozitare, fiind cea mai compactă din gama Philips.

Încearcă şi tu noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure, fără nicio ajustare de temperatură, fără risc de ardere sau uzare! Dacă nu eşti mulţumit, ai garanţia returnării banilor în 60 de zile.
În plus, produsul are o garanţie anticalcar de 5 ani.

Testată şi aprobată de experţi independenţi în domeniul textilelor, noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure este creată special pentru confort şi eficienţă în utilizarea de zi cu zi. Se potriveşte perfect în fiecare locuinţă, nefiind nevoie de un spaţiu mare de depozitare. Greutatea staţiei de călcat (fier de călcat + bază) este de 3,19 kg, iar datorită sistemului de blocare poţi muta cu uşurinţă produsul dintr-o parte în alta.  Nu trebuie să-ţi mai faci griji că trebuie să realimentezi des rezervorul cu apă pentru a călca multitudinea de haine proaspăt spălate. Rezervorul de apă are 1,5 litri, ceea ce îţi permite să calci fără întrerupere aproximativ 2 ore şi jumătate.

Noul PerfectCare Pure GC7635 are talpă T-ionicGLIDE, noua inovaţie de la Philips. Alunecă extrem de uşor pe orice tip de material şi este cu 30% mai rezistentă la zgârieturi decât talpa SteamGlide, astfel încât călcatul este mult mai eficient şi mai rapid.
În plus, debitul de abur continuu de până la 120g/min ajută la îndepărtarea eficientă şi rapidă a cutelor inestetice indiferent de cât de delicat sau dur este materialul. Astfel, vei avea tot timpul piese vestimentare impecabile şi vei fi mai aproape de look-ul manechinelor de pe podiumurile de modă.

Uită de setări, timpul petrecut pentru citit etichete sau sortat haine în funcţie de material. Tehnologia OptimalTemp a noii staţii de călcat PerfectCare Pure oferă combinaţia perfectă de temperatură şi abur indiferent că vrei să netezeşti cutele de pe mătase, caşmir, lână sau poliester. Datorită procesorului de control inteligent şi avansat şi a compartimentului centrifugal pentru abur, tu calci articolele unele după altele, în orice ordine îţi doreşti, fără a ajusta temperatura. Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure este 100% sigură pe toate tipurile de materiale chiar şi atunci când calci ţesături delicate precum mătasea sau caşmirul.
Tehnologia OptimalTemp te asigură că nu îţi vei arde hainelele atunci când te grăbeşti înainte de o întâlnire sau un eveniment important. Talpa staţiei de călcat nu va fi niciodată prea fierbinte sau prea rece întrucât procesorul de control inteligent o păstrează la o temperatură constantă, perfectă pentru orice tip de material. Mai mult, staţia de călcat are oprire automată de siguranţă astfel încât să nu îţi faci griji dacă o uiţi nesupravegheată.

Cu siguranţă nu vor fi niciodată la modă hainele cu pete lăsate de calcar, iar noua staţie Philips PerfectCare Pure îţi garantează că piesele vestimentare în care te simţi atât de bine nu vor fi niciodată pătate din cauza staţiei de călcat. Totul datorită sistemului inteligent anti-calcar cu care Philips PerfectCare Pure este dotată. Cartuşul anticalcar al staţiei de călcat filtrează particulele de calcar provenite din apa de la robinet.
Astfel, Philips PerfectCare Pure generează abur pur atunci când calci.  Staţia de călcat are un senzor care te anunţă când trebuie înlocuit cartuşul. Mai mult, dacă achiziţionezi noul Philips PerfectCare Pure până la sfârşitul anului, primeşti cadou un set de cartuşe anticalcar.

Pentru sfaturi legate de îngrijirea hainelor, dar şi noutăţi despre produsele Philips, te invităm şi pe pagina www.facebook.com/acasacuphilips, unde poţi împărtăşi cu noi momentele plăcute şi poveştile de familie din fiecare zi.   Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Pure are preţul de 677,79 lei + TVA
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mirela_pisoi pe 2 Dec 2014, 09:41
    am acest produs

    Folosesc acest produs de 3 saptamani si sunt foarte multumita de el: calca orice material si descalta orice cuta, hainele nu raman lucioase dupa ce calci, este extrem de usor de folosit, nu trebuie sa reglezi temperatura sau tipul de material folosit si se opreste singur in caz ca-l uiti in priza. Recomand tuturor! Mirela Colceag

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod