Noua mașină de spălat Samsung AddWash cu încărcare frontală îți permite să adăugi cu ușurință haine în timpul ciclului de spălare

Samsung Electronics Co. Ltd a lansat mașina de spălat Samsung WW8500 AddWash, care îți permite să adaugi şi hainele de care ai uitat sau de care ți-ai amintit, după ce ai pornit ciclul de spălare. Cu toții am trecut prin asta: abia am pornit mașina de spălat și ne-am dat seama că am uitat să adăugăm echipamentul de sport al copilului, de care are nevoie mâine la antrenamentul de fotbal sau tocmai ce am setat programul de spălare și apoi am găsit o bluză sau câteva prosoape aruncate pe jos în baie.

Potrivit unui studiu Samsung, aproximativ 90% dintre utilizatorii din Europa spun că au vrut să mai pună haine în mașina de spălat imediat după ce a început un ciclu de spălare. Dar, ținând cont de felul în care sunt fabricate mașinile de spălat cu încărcare frontală, atât de populare în Europa, acesta nu este cel mai ușor lucru de făcut. Ușa se deschide doar atunci când nivelul apei din interiorul tamburului este suficient de scăzut, iar cei mai mulți dintre utilizatori nu știu care ar putea fi momentul potrivit pentru a face acest lucru.

Într-adevăr, mai mult de jumătate din consumatorii intervievați s-au arătat îngrijorați de faptul că a deschide ușa mașinii de spălat în aceste condiții ar putea duce la o scurgere de apă sau chiar ar putea strica mașina de spălat. Samsung a dezvoltat o soluție unică pentru această problemă, inovatoarea mașină de spălat Samsung WW8500 AddWash. Samsung AddWash are o ușă în plus, situată în partea superioară a ușii principale, care permite adăugarea oricăror piese vestimentare și chiar adăugarea detergentului sau balsamului în orice moment al ciclului de spălare.

Odată cu noua mașină de spălat Samsung, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul de pauză și, într-o secundă, ușa secundară se deschide și este suficient de largă pentru a-ți permite să adăugi un pulover sau chiar o pereche de blugi. De asemenea, utilizatorii pot adăuga haine spălate manual pentru a fi stoarse de maşină sau pot adăuga balsam la începutul ciclului de clătire.

In plus, ușa AddWash are câteva funcții esențiale de siguranță, cum ar fi cea de blocare pentru copii, care îi împiedică pe cei mici să o deschidă accidental.

Mașina de spălat Samsung WW8500 AddWash are o serie de funcții inteligente, care sunt compatibile atât cu smartphone-urile Android, cât și cu cele care rulează iOS. Acestea nu permit doar monitorizarea programului de spălare, ci le pot trimite utilizatorilor alerte pe smartphone-urile lor chiar înainte de începerea unei noi etape din ciclul de spălare (clătire, stoarcere), în cazul în care aceștia vor dori să adăuge spre sfârșitul ciclului, de spălare câteva haine cu țesături delicate.

Noul model AddWash este echipat cu  numeroase tehnologii Samsung inovatoare, care oferă performanță în timpul spălării și ajută la economisirea timpului. Funcția Samsung SuperSpeed permite derularea unui program normal de spălare în mai puțin de o oră, fără a compromite performanța de curățare.

Ciclul SuperSpeed este activat pe baza tehnologiei SpeedSpray, care eliberează jetul de apă sub formă de spray, astfel încât detergentul este clătit cu ușurință și curăță hainele mai rapid. SpeedSpray ajută apoi la clătirea hainelor cu apă curată, aceasta fiind scursă imediat.

Tehnologia Ecobubble ™ amestecă inițial detergentul cu aer și apă, apoi umple tamburul cu bule care pătrund în țesături de 40 de ori mai rapid decât detergentul obișnuit. Ecobubble ™ oferă atât o îngrijire mai delicată a țesăturii, cât și rezultate excelente de spălare, chiar și în apă rece, contribuind la  economisirea energiei electrice. Mașina de spălat Samsung AddWash are un motor Digital Inverter, care îmbunătățește eficiența energetică, contribuie la reducerea zgomotului și asigură performanță de lungă durată, Samsung oferind 10 ani garantie pentru acest tip de motor.

Samsung WW8500 AddWash le oferă consumatorilor flexibilitate și eficiență pentru procesul de spălare.

Samsung continuă să aducă noi inovații în casele moderne pentru a le îmbunătăți viețile oamenilor din întreaga lume.

*Toate funcționalitătile, funcțiile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv dar nemilitându-se la beneficii, design, preț, componente, performanță, disponibilitate și capacitățile produsului pot fi schimbate fără obligație de preaviz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod