Noua gamă de mașini de spălat vase Hotpoint

Noua gamă de mașini de spălat vase Hotpoint este caracterizată de tehnologie de ultimă oră și funcționalitate aplicată uzului zilnic, răspunzând astfel rigorilor impuse de consumatori. Performanța înaltă este oferită prin două tehnologii de bază: Zone Wash și Active Oxygen.

În plus, rezultatele excelente sunt atinse în condiții extrem de silențioase, produsele generând o valoare de 41 dB. Eficiența energetică a mașinilor și eficacitatea operațiilor sunt demonstrate prin încadrarea în clasa energetică A+++ și consumul de apă de 11,10,9 și 7 litri per ciclu de spălare (în funcție de model).

Zone Wash

Cu ajutorul tehnologiei Zone Wash este posibilă alegerea compartimentului de spălare, astfel încât puterea de spălare este optimizată, iar rezultatul este unul excelent.
Spălarea localizată este cu 30% mai eficientă comparativ cu spălarea standard şi este capabilă de a îndepărta până şi cele mai încăpăţânate pete.

Active Oxygen

Active Oxygen  este o tehnologie nouă de la Hotpoint, garantată de un patent internațional. Cu ajutorul acestei funcții mirosurile neplăcute de mâncare imprimate în veselă sunt eliminate printr-un proces natural: moleculele de oxigen reacționează cu particulele de aer, neutralizând mirosurile neplăcute.

Flexiload

Capacitatea mașinii de spălat nu este măsurată în cm, ci în flexibilitate.
Configurația versatilă a mașinii Hotpoint poate cuprinde până la 15 spații de stocare: farfuriile, tigăile și tacâmurile pot fi plasate în diferite moduri pentru a folosi spațiul cât mai eficient. Componentele mobile pot fi şi ele configurate astfel încât spațiul să poată fi folosit eficient. În plus, suportul de tigăi permite amplasamentul vertical al recipientelor pentru optimizarea spațiului.

Maşinile de spălat vase Hotpoint sunt dotate şi cu sistemul Start2End Light şi ciclul self-clean.
Sistemul Start2End Light este poziționat deasupra ușii și asigură semnalizarea vizuală și sonoră a pornirii sau opririi ciclului de spălat. Ciclul self-clean combinat cu detergent de vase este executat în 50 de minute și asigură obținerea unui rezultat eficient. Această funcție împiedică dezvoltarea microorganismelor în interiorul mașinii iar funcția de sterilizare de 80 de minute poate igieniza tacâmuri și chiar biberoane.

Mai multe informaţii pot fi accesate şi pe www.hotpoint.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod