Noua gamă Baby Dove - Îngrijire completă pentru pielea delicată a bebelușilor

Dove este primul brand care a redefinit feminitatea și a dat valoare frumuseții naturale, încurajând femeile să-și aprecieze frumusețea la adevărata valoare. Cu o expertiză de peste 60 de ani în îngrijirea și hidratarea pielii, Dove lansează în premieră Baby Dove dorind să inspire mamele să își urmeze intuiția și să își îngrijească bebelușul așa cum își doresc, fiind alături de ele la fiecare pas cu o gamă completă de produse dedicate îngrijirii pielii bebelușilor.

Recomandată de Societatea Română de Pediatrie și de Societatea Română de Dermatologie, gama Baby Dove este disponibilă în două variante special create pentru curățarea delicată și hidratarea pielii bebelușului: Baby Dove Rich Moisture – gama dedicată pielii normale și uscate – și Baby Dove Sensitive Moisture – gama fără parfum dedicată îngrijirii pielii sensibile.


A fi mamă este o perioadă minunată, cu emoții frumoase, dar și incertitudini. Baby Dove își dorește să inspire mămicile să aibă încredere în alegerile lor, dincolo de presiunea de a fi o mamă perfectă și să își îngrijească bebelușul așa cum își doresc. Știai că pielea bebelușului se deshidratează de până la cinci ori mai repede decât pielea unui adult? De aceea, gama Baby Dove a fost special creată pentru pielea delicată a bebelușilor, având la bază experiența și întreaga dedicare a brandului Dove pentru hidratarea și îngrijirea pielii.

Cu agenți de curățare ultra delicați și ¼ cremă hidratantă, produsele Baby Dove nu doar curăță delicat, dar și îngrijesc pielea bebelușului prin completarea lipidelor care se pierd în mod normal în timpul băiței.
Astfel, produsele Baby Dove oferă îngrijire activă pentru a menține în condiții optime bariera naturală de protecție a pielii bebelușului chiar din primele zile.

Special creată pentru bebelușii cu pielea normală și uscată, gama include săpun-cremă, loțiune de spălare pentru păr și corp, loțiune de corp, șampon, cremă de protecție împotriva iritației de scutec, șervețele umede cu un parfum delicat special creat pentru pielea sensibila a bebelușului. Produsele Baby Dove Rich Moisture mențin nivelul optim de hidratare a pielii bebelușului.

Gama Baby Dove Sensitive Moisture, fără parfum, este special creată pentru a avea grijă de pielea sensibilă a bebelușilor.
Gama include loțiune de spălare pentru păr și piele sensibilă, loțiune emolientă hipoalergenică, șervețele umede ce curăță delicat și eficient pielea sensibilă a bebelușului.

Noile produse Baby Dove sunt hipoalergenice, cu pH neutru și cu formule fără lacrimi (loțiunile de spălare, șamponul), fiind potrivite pentru nou-născuți. Baby Dove oferă mai mult decât produse de o calitate superioară dedicate îngrijirii optime a pielii bebelușilor. Baby Dove își dorește să inspire mămicile să aibă încredere în alegerile lor, să își urmeze intuiția și să își îngrijească bebelușul așa cum își doresc.
Pentru că nu există mame perfecte. Există doar mame.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod